*Fotografiile și videoclipurile sunt orientative, produs vândut în lemn natural, fără culori. Vă rugăm consultați instrucțiunile de asamblare.

Birou de gradina din lemn LUCIA (44 mm + placare), 5,5×4 m, 16,5 m²

SKU: AV1959 Categorie: Etichetă:

Biroul compact de gradina LUCIA ofera un spatiu de lucru unic si atractiv. Combinand forma traditionala cu un acoperis varf si estetica exterioara contemporana, este o alegere excelenta pentru oricine are nevoie de o camera linistita dedicata pentru activitati de lucru. Cea mai populara caracteristica a modelelor LUCIA sunt ferestrele si usile imense, aproape din podea pana in tavan, care ofera multa lumina naturala pe tot parcursul zilei. O alta caracteristica eleganta este o terasa minunata, care va fi utila in special in pauzele de dupa-amiaza. Pentru a asigura un confort cat mai mare, este disponibila si o versiune izolata a acestui model.

Livrarea in 8-9 saptamani

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.

Pretul include

TVA, grinzi, podea, pereti, usi si ferestre din lemn cu geam termopan (4/6/4, spatiu aer), cadru, sipci, feronerie.

Montaj

Fiecare etapă de instalare este indicată în mod clar în instrucțiunile de asamblare

10.835,00 

Comandă telefonic
 0734 222 101

 Lasă-ne un mesaj!

10.835,00 

Descriere

Punctele forte ale modelului• Terasa acoperita integrata - pentru relaxare si reverie in timpul pauzelor de cafea.

- 14 m² spatiu interior: spatiu mai mult decat suficient pentru a amplasa un birou, scaun si raft

-Ferestre mari pe partea frontala si laterala a cladirii, permitand filtrarea soarelui pentru un birou luminos.

Minunatul birou de gradina LUCIA ar putea fi o investitie excelenta pe termen lung, permitandu-va sa lucrati de la distanta ca niciodata. Un astfel de spatiu de birou dedicat iti poate schimba nivelul de productivitate, ajutandu-te sa fii mai abil in gestionarea timpului tau! Aceasta structura contemporana eleganta se va amesteca frumos in curtea din spate, devenind rapid o componenta inseparabila a spatiului dvs. de locuit.


 0734 222 101

Imagini Tehnice

Specificatii

Dimensiuni ferestre

,

Înalțime la coamă

Grosime perete

Material

Material acoperiș

Material de podea

Număr de camere

Suprafață acoperiș

Suprafață totală

,

Ușă (lățime x înălțime)

Material invelitoare

Înălţime la streașină

Calitate si beneficii

Întăriri anti furtună incluse

Structuri rezistente la furtuni pentru toate garajele și depozitele. Construcția va fi mai stabilă la vânturi puternice sau furtuni violente.

Pereții opuși sunt interschimbabili!

Majoritatea caselor noastre au ziduri opuse interschimbabile. Doriți să plasați fereastra din stânga pe partea dreaptă? Nimic mai simplu!


Geam dublu

Pentru toate modelele cu o grosime a peretelui de 44 mm, oferim gratuit ferestre și uși cu geam termopan.

Transport practic

Curierul nostru vă va contacta cu o săptămână înainte de livrare pentru a vă confirma ziua de livrare. Livrarea se face cu camionul cu macaraua.


Vezi toate calitatile

Feronerie inclusa

Asamblarea nu necesită neapărat multe cuie, șuruburi … Feroneria necesara pentru asamblare va fi la dispoziția dumneavoastră într-o pungă de plastic.

Podea inclusa (cu excepția garajelor)

Toate casele și casuțele noastre sunt echipate cu o podea groasă de 20 mm. Doar garajele sunt livrate fără podea.

Fundație de calitate garantată

Grinzile noastre tratate in autoclave de 70 mm x 50 mm oferă o bază solidă,fiind o condiție esențială pentru a garanta longevitatea structurii dvs. Grinzile sunt prevăzute pentru modelele cu podea.

Construim avand grija de natura

Casele noastre sunt realizate cu cherestea din păduri certificate FSC. Achiziționând unul dintre produsele noastre, puteți fi siguri că nicio pădure nu a fost deteriorată.

Structură dublă izolată

Structură din lemn dubla cu izolație interioară.

Atenție

Unele produse pot necesita autorizație de la primăria dumneavoastră. Prin urmare, vă rugăm să întrebați în prealabil la biroul tehnic local. Vă rămânem la dispoziție pentru informații suplimentare despre documentația care trebuie prezentată. Contactați-ne la numărul suprapus!

Garanție și asistență

Geamuri duble gratuite pentru clădiri și mai puternice! Acoperiș și pardoseală cu Nut și Feder inclus pentru rezistență durabilă. Calitate garantată. Pereții opuși sunt interschimbabili. carcasă interioară solidă și robustă pentru un acoperiș mult mai sigur. Încuietori sigure și balamale rezistente Folosim doar sticlă de calitate – fără plastic! Livrare convenabilă, calitate dovedită, servicii atente și utile pentru clienți.

Serviciul pentru clienți este disponibil în fiecare zi de luni până vineri, de la 8:00 la 17:00. Vă garantăm un serviciu complet pentru orice problemă care apare înainte și după livrare. Vom înlocui sau repara orice piese defecte sau lipsă. Dacă aveți îndoieli cu privire la modul de montare a casei dvs., ne puteți contacta oricând și vă vom ajuta să găsiți cea mai bună soluție. Serviciul este complet și la dispoziția dvs. de la acoperiș până la ultimul șurub de înșurubat!

Instrucțiuni de asamblare

Aveți nevoie de ajutor pentru asamblare?
Partenerii noștri de asamblare cu înaltă calificare vor fi bucuroși să instaleze pentru dvs. orice clădire din gama noastră. Vă rugăm să rețineți că prețul instalării este plătibil direct profesioniștilor montanți după finalizarea instalării.

Structurile noastre sunt ușor de asamblat

Toate părțile sunt numerotate secvențial.

Toate piesele sunt marcate cu precizie pentru a facilita identificarea cărei părți aparține.

Livrarea

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.