*Fotografiile și videoclipurile sunt orientative, produs vândut în lemn natural, fără culori. Vă rugăm consultați instrucțiunile de asamblare.

Birou de gradina PREMIUM (Izolata, SIPS), 6×4 m, 24 m²

SKU: AV390 Categorie: Etichetă:

Te-ai saturat sa lucrezi de pe canapea? Biroul nostru de gradina PREMIUM, izolat atat de eficient, ar putea deveni spatiul dvs. de lucru personal perfect, asigurand o rata de productivitate mult mai buna si un confort general. Disponibile intr-o mare varietate de dimensiuni, modelele noastre din gama SIP se caracterizeaza prin aspectul lor rafinat contemporan, placarea verticala fermecatoare si numeroasele usi si ferestre mari, care permit filtrarea soarelui in toata splendoarea sa.

Livrarea in 5-7 saptamani

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.

Pretul include

Ferestre și uși din PVC, acoperiș EPDM, podea, livrare, kit feronerie și TVA

Montaj

Fiecare etapă de instalare este indicată în mod clar în instrucțiunile de asamblare

21.123,00 

 Lasă-ne un mesaj!

21.123,00 

Descriere

Punctele forte ale modelului

• Tehnologia inovatoare SIPs ofera niveluri perfecte de izolare termica si fonica.

• Acoperisul EPDM asigura performanta ridicata, longevitate si robustete constructiei.

• Ferestrele si usile mari, aproape pana in tavan, iti permit sa te bucuri de lumina naturala din spatiul tau de birou.

• Placarea verticala eleganta confera o estetica placuta.

Toate modelele noastre de birouri de gradina SIP pot fi imbunatatite cu o terasa spatioasa, permitandu-va sa va bucurati de pauzele de cafea afara, asezati confortabil pe un sezlong. Planificand cu atentie spatiul interior al cabinei, va puteti crea o adevarata oaza. Si mai interesante, birourile noastre de gradina PREMIUM pot indeplini mai multe functii atunci cand nu sunt destinate unei utilizari anume: pot fi astfel transformate in studiouri de arta, ateliere, sali de recreere si multe altele.

Izolatie termica

Aceasta casa SIPs (Structural Insulating Panels) are o izolatie termica fiabila, asigurandu-va un confort optim in timpul lunilor de vara sau de iarna. Are pereti de 124 mm (panouri de polistiren de 100 mm intre doua panouri de 12 mm), acoperis de 174 mm (panouri de polistiren de 150 mm intre doua panouri de 12 mm) si izolatie XPS de 100 mm pentru pardoseli, ceea ce ii confera caldura si confort in fiecare luna a anului.

Imagini Tehnice

Specificatii

Material

Material invelitoare

Material acoperiș

Grosime perete

Izolatie

Material de podea

Dimensiuni ferestre

Înalțime la coamă

Număr de camere

Suprafață acoperiș

Suprafață totală

Ușă (lățime x înălțime)

Înălţime la streașină

Calitate si beneficii

Întăriri anti furtună incluse

Structuri rezistente la furtuni pentru toate garajele și depozitele. Construcția va fi mai stabilă la vânturi puternice sau furtuni violente.

Pereții opuși sunt interschimbabili!

Majoritatea caselor noastre au ziduri opuse interschimbabile. Doriți să plasați fereastra din stânga pe partea dreaptă? Nimic mai simplu!


Geam dublu

Pentru toate modelele cu o grosime a peretelui de 44 mm, oferim gratuit ferestre și uși cu geam termopan.

Transport practic

Curierul nostru vă va contacta cu o săptămână înainte de livrare pentru a vă confirma ziua de livrare. Livrarea se face cu camionul cu macaraua.


Vezi toate calitatile

Feronerie inclusa

Asamblarea nu necesită neapărat multe cuie, șuruburi … Feroneria necesara pentru asamblare va fi la dispoziția dumneavoastră într-o pungă de plastic.

Podea inclusa (cu excepția garajelor)

Toate casele și casuțele noastre sunt echipate cu o podea groasă de 20 mm. Doar garajele sunt livrate fără podea.

Fundație de calitate garantată

Grinzile noastre tratate in autoclave de 70 mm x 50 mm oferă o bază solidă,fiind o condiție esențială pentru a garanta longevitatea structurii dvs. Grinzile sunt prevăzute pentru modelele cu podea.

Construim avand grija de natura

Casele noastre sunt realizate cu cherestea din păduri certificate FSC. Achiziționând unul dintre produsele noastre, puteți fi siguri că nicio pădure nu a fost deteriorată.

Structură dublă izolată

Structură din lemn dubla cu izolație interioară.

Atenție

Unele produse pot necesita autorizație de la primăria dumneavoastră. Prin urmare, vă rugăm să întrebați în prealabil la biroul tehnic local. Vă rămânem la dispoziție pentru informații suplimentare despre documentația care trebuie prezentată. Contactați-ne la numărul suprapus!

Garanție și asistență

Geamuri duble gratuite pentru clădiri și mai puternice! Acoperiș și pardoseală cu Nut și Feder inclus pentru rezistență durabilă. Calitate garantată. Pereții opuși sunt interschimbabili. carcasă interioară solidă și robustă pentru un acoperiș mult mai sigur. Încuietori sigure și balamale rezistente Folosim doar sticlă de calitate – fără plastic! Livrare convenabilă, calitate dovedită, servicii atente și utile pentru clienți.

Serviciul pentru clienți este disponibil în fiecare zi de luni până vineri, de la 8:00 la 17:00. Vă garantăm un serviciu complet pentru orice problemă care apare înainte și după livrare. Vom înlocui sau repara orice piese defecte sau lipsă. Dacă aveți îndoieli cu privire la modul de montare a casei dvs., ne puteți contacta oricând și vă vom ajuta să găsiți cea mai bună soluție. Serviciul este complet și la dispoziția dvs. de la acoperiș până la ultimul șurub de înșurubat!

Instrucțiuni de asamblare

Aveți nevoie de ajutor pentru asamblare?
Partenerii noștri de asamblare cu înaltă calificare vor fi bucuroși să instaleze pentru dvs. orice clădire din gama noastră. Vă rugăm să rețineți că prețul instalării este plătibil direct profesioniștilor montanți după finalizarea instalării.

Structurile noastre sunt ușor de asamblat

Toate părțile sunt numerotate secvențial.

Toate piesele sunt marcate cu precizie pentru a facilita identificarea cărei părți aparține.

Livrarea

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.