*Fotografiile și videoclipurile sunt orientative, produs vândut în lemn natural, fără culori. Vă rugăm consultați instrucțiunile de asamblare.

Birou de gradina PREMIUM (Izolata, SIPS), 7×4 m, 28 m²

SKU: AV391 Categorie: Etichetă:

Unul dintre cele mai spatioase modele din gama noastra PREMIUM, acest birou de gradina izolat are toate caracteristicile pentru a deveni refugiul tau perfect pentru munca, hobby sau orice alta activitate. Construita cu materiale de inalta calitate si izolata eficient folosind tehnologia SIP, aceasta cladire multifunctionala ecologica va fi utila pentru multi ani de acum incolo. Spatiul interior de 25 m² va permite sa organizati zona interioara dupa bunul plac, creand cu usurinta zone separate pentru lucru si relaxare.

Livrarea in 5-7 saptamani

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.

Pretul include

Ferestre și uși din PVC, acoperiș EPDM, podea, livrare, kit feronerie și TVA

Montaj

Fiecare etapă de instalare este indicată în mod clar în instrucțiunile de asamblare

22.473,00 

 Lasă-ne un mesaj!

22.473,00 

Descriere

Punctele forte ale modelului

• Suprafata interioara de 25 m² va permite sa organizati spatiul in modul dorit.

• Tehnologia SIP avansata asigura o izolare termica si acustica eficienta, asigurand un confort maxim pe tot parcursul anului.

• Posibilitatea de a configura o terasa spatioasa (caracteristica optionala) pentru a va bucura de cafeaua de dimineata in aer liber.

• Usile si ferestrele uimitoare, care ajung aproape de podea pana la tavan, vor permite luminii solare sa patrunda in biroul dvs. in toata splendoarea sa.

• Placarea verticala in stil contemporan confera structurii un aspect distinctiv.

Daca sunteti in cautarea unui plus de modernitate pentru a adauga in gradina dvs., capabil sa va ofere un spatiu de lucru linistit, primitor si luminos, sa stiti ca birourile noastre de gradina PREMIUM au fost create pentru aceasta. Gama larga de modele disponibile, care variaza in marime si stil, este capabila sa satisfaca perfect nevoile clientilor nostri care iubesc gustul contemporan. Daca doriti sa recreati un birou mare in curtea din spate, acesta ar putea fi modelul potrivit pentru dvs.

Izolatie termica

Aceasta casa cu panou izolat structural (SIP) ofera o izolatie termica eficienta, asigurand un confort maxim.

Imagini Tehnice

Specificatii

Material

Material invelitoare

Material acoperiș

Grosime perete

Izolatie

Material de podea

Dimensiuni ferestre

Înalțime la coamă

Număr de camere

Suprafață acoperiș

Suprafață totală

Ușă (lățime x înălțime)

Înălţime la streașină

Tratament pentru lemn

Sageac

Calitate si beneficii

Întăriri anti furtună incluse

Structuri rezistente la furtuni pentru toate garajele și depozitele. Construcția va fi mai stabilă la vânturi puternice sau furtuni violente.

Pereții opuși sunt interschimbabili!

Majoritatea caselor noastre au ziduri opuse interschimbabile. Doriți să plasați fereastra din stânga pe partea dreaptă? Nimic mai simplu!


Geam dublu

Pentru toate modelele cu o grosime a peretelui de 44 mm, oferim gratuit ferestre și uși cu geam termopan.

Transport practic

Curierul nostru vă va contacta cu o săptămână înainte de livrare pentru a vă confirma ziua de livrare. Livrarea se face cu camionul cu macaraua.


Vezi toate calitatile

Feronerie inclusa

Asamblarea nu necesită neapărat multe cuie, șuruburi … Feroneria necesara pentru asamblare va fi la dispoziția dumneavoastră într-o pungă de plastic.

Podea inclusa (cu excepția garajelor)

Toate casele și casuțele noastre sunt echipate cu o podea groasă de 20 mm. Doar garajele sunt livrate fără podea.

Fundație de calitate garantată

Grinzile noastre tratate in autoclave de 70 mm x 50 mm oferă o bază solidă,fiind o condiție esențială pentru a garanta longevitatea structurii dvs. Grinzile sunt prevăzute pentru modelele cu podea.

Construim avand grija de natura

Casele noastre sunt realizate cu cherestea din păduri certificate FSC. Achiziționând unul dintre produsele noastre, puteți fi siguri că nicio pădure nu a fost deteriorată.

Structură dublă izolată

Structură din lemn dubla cu izolație interioară.

Atenție

Unele produse pot necesita autorizație de la primăria dumneavoastră. Prin urmare, vă rugăm să întrebați în prealabil la biroul tehnic local. Vă rămânem la dispoziție pentru informații suplimentare despre documentația care trebuie prezentată. Contactați-ne la numărul suprapus!

Garanție și asistență

Geamuri duble gratuite pentru clădiri și mai puternice! Acoperiș și pardoseală cu Nut și Feder inclus pentru rezistență durabilă. Calitate garantată. Pereții opuși sunt interschimbabili. carcasă interioară solidă și robustă pentru un acoperiș mult mai sigur. Încuietori sigure și balamale rezistente Folosim doar sticlă de calitate – fără plastic! Livrare convenabilă, calitate dovedită, servicii atente și utile pentru clienți.

Serviciul pentru clienți este disponibil în fiecare zi de luni până vineri, de la 8:00 la 17:00. Vă garantăm un serviciu complet pentru orice problemă care apare înainte și după livrare. Vom înlocui sau repara orice piese defecte sau lipsă. Dacă aveți îndoieli cu privire la modul de montare a casei dvs., ne puteți contacta oricând și vă vom ajuta să găsiți cea mai bună soluție. Serviciul este complet și la dispoziția dvs. de la acoperiș până la ultimul șurub de înșurubat!

Instrucțiuni de asamblare

Aveți nevoie de ajutor pentru asamblare?
Partenerii noștri de asamblare cu înaltă calificare vor fi bucuroși să instaleze pentru dvs. orice clădire din gama noastră. Vă rugăm să rețineți că prețul instalării este plătibil direct profesioniștilor montanți după finalizarea instalării.

Structurile noastre sunt ușor de asamblat

Toate părțile sunt numerotate secvențial.

Toate piesele sunt marcate cu precizie pentru a facilita identificarea cărei părți aparține.

Livrarea

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.