*Fotografiile și videoclipurile sunt orientative, produs vândut în lemn natural, fără culori. Vă rugăm consultați instrucțiunile de asamblare.

Casa din lemn DUNAREA (44+44 mm) 32 m² + terasa 20 m²

SKU: AV1054 Categorie: Etichetă:

O casă din lemn în stil clasic DUNAREA, realizată din cherestea de conifere de înaltă calitate, este o alegere superbă de casă de vară pentru un cuplu sau o familie mai mică. Având 32 m² de spațiu interior, această casă ar putea deveni oaza ta ecologică pentru sejururi confortabile cu prietenii sau o locație de vis pentru vacanțe în familie.

Livrarea in 8-9 saptamani

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.

Pretul include

TVA, grinzi, podea, pereti, usi si ferestre din lemn cu geam termopan (4/6/4, spatiu aer), cadru, sipci, feronerie si livrare.

Montaj

Fiecare etapă de instalare este indicată în mod clar în instrucțiunile de asamblare

Prețul inițial a fost: 18.067,00 €.Prețul curent este: 17.200,00 €.

Comandă telefonic
 0734 222 102

 Lasă-ne un mesaj!

Prețul inițial a fost: 18.067,00 €.Prețul curent este: 17.200,00 €.

Descriere

Repere modelului Casa din lemn DUNAREA (44+44 mm) 32 m² + terasa 20 m² sunt:

• Un spațiu mare de locuit, permițându-vă să aranjați o zonă de relaxare, o bucătărie și o zonă de luat masa.

• Un spațiu dedicat dormitorului pentru odihnă liniștită peste noapte cu iesire pe terasa.

• O terasă acoperită spațioasă, oferind numeroase oportunități de a petrece mai mult timp în aer liber, indiferent de condițiile meteo.

• O zonă de baie compactă.

Dacă ați contemplat recent ideea de viață lentă și oportunitatea de a vă transfera întreaga viață mai aproape de natură, Casa din lemn DUNAREA (44+44 mm) 32 m² + terasa 20 m² este ode de luat în considerare.

Va stam la dispozitie pentru intrebari ,detalii sau cereri de personalizari ale proiectelor noastre.

Această casă are toate elementele esențiale ale unui spațiu de locuit funcțional și o terasă frumoasă.

Va stam la dispozitie pentru intrebari ,detalii sau cereri de personalizari ale proiectelor noastre. Mai multe poze reale cu acest model gasiti aici

Pentru o discutie fata in fata va asteptam la showroom, detalii in pagina de contact

Pentru a vedea o lista cu alte kit-uri de case, cu aspect modern, pregatite sa fie izolate termic click aici

Acest minunat model se regaseste in oferta noastra cu mai multe tipuri de pereti, puteti vizualiza gama completa aici


 0734 222 102

Imagini Tehnice

Specificatii

Înalțime la coamă

Grosime perete

Material

Material acoperiș

Număr de camere

Suprafață totală

Ușă (lățime x înălțime)

Dimensiuni externe

Material invelitoare

Panta acoperișului

Sageac

Suprafață acoperiș

Calitate si beneficii

Întăriri anti furtună incluse

Structuri rezistente la furtuni pentru toate garajele și depozitele. Construcția va fi mai stabilă la vânturi puternice sau furtuni violente.

Pereții opuși sunt interschimbabili!

Majoritatea caselor noastre au ziduri opuse interschimbabile. Doriți să plasați fereastra din stânga pe partea dreaptă? Nimic mai simplu!


Geam dublu

Pentru toate modelele cu o grosime a peretelui de 44 mm, oferim gratuit ferestre și uși cu geam termopan.

Transport practic

Curierul nostru vă va contacta cu o săptămână înainte de livrare pentru a vă confirma ziua de livrare. Livrarea se face cu camionul cu macaraua.


Vezi toate calitatile

Feronerie inclusa

Asamblarea nu necesită neapărat multe cuie, șuruburi … Feroneria necesara pentru asamblare va fi la dispoziția dumneavoastră într-o pungă de plastic.

Podea inclusa (cu excepția garajelor)

Toate casele și casuțele noastre sunt echipate cu o podea groasă de 20 mm. Doar garajele sunt livrate fără podea.

Fundație de calitate garantată

Grinzile noastre tratate in autoclave de 70 mm x 50 mm oferă o bază solidă,fiind o condiție esențială pentru a garanta longevitatea structurii dvs. Grinzile sunt prevăzute pentru modelele cu podea.

Construim avand grija de natura

Casele noastre sunt realizate cu cherestea din păduri certificate FSC. Achiziționând unul dintre produsele noastre, puteți fi siguri că nicio pădure nu a fost deteriorată.

Structură dublă izolată

Structură din lemn dubla cu izolație interioară.

Atenție

Unele produse pot necesita autorizație de la primăria dumneavoastră. Prin urmare, vă rugăm să întrebați în prealabil la biroul tehnic local. Vă rămânem la dispoziție pentru informații suplimentare despre documentația care trebuie prezentată. Contactați-ne la numărul suprapus!

Garanție și asistență

Geamuri duble gratuite pentru clădiri și mai puternice! Acoperiș și pardoseală cu Nut și Feder inclus pentru rezistență durabilă. Calitate garantată. Pereții opuși sunt interschimbabili. carcasă interioară solidă și robustă pentru un acoperiș mult mai sigur. Încuietori sigure și balamale rezistente Folosim doar sticlă de calitate – fără plastic! Livrare convenabilă, calitate dovedită, servicii atente și utile pentru clienți.

Serviciul pentru clienți este disponibil în fiecare zi de luni până vineri, de la 8:00 la 17:00. Vă garantăm un serviciu complet pentru orice problemă care apare înainte și după livrare. Vom înlocui sau repara orice piese defecte sau lipsă. Dacă aveți îndoieli cu privire la modul de montare a casei dvs., ne puteți contacta oricând și vă vom ajuta să găsiți cea mai bună soluție. Serviciul este complet și la dispoziția dvs. de la acoperiș până la ultimul șurub de înșurubat!

Instrucțiuni de asamblare

Aveți nevoie de ajutor pentru asamblare?
Partenerii noștri de asamblare cu înaltă calificare vor fi bucuroși să instaleze pentru dvs. orice clădire din gama noastră. Vă rugăm să rețineți că prețul instalării este plătibil direct profesioniștilor montanți după finalizarea instalării.

Structurile noastre sunt ușor de asamblat

Toate părțile sunt numerotate secvențial.

Toate piesele sunt marcate cu precizie pentru a facilita identificarea cărei părți aparține.

Livrarea

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.