*Fotografiile și videoclipurile sunt orientative, produs vândut în lemn natural, fără culori. Vă rugăm consultați instrucțiunile de asamblare.

Casa din lemn MOIECIU (66 mm) 78 m2 + terasa 38 m2

SKU: AV260 Categorie: Etichete: ,

Aceasta casa din lemn de pin nordic poate fi un loc placut atat pentru adulti, cat si pentru copii. Confortabil doar dupa cum poate fi o structura din lemn, este cel mai bun confort si siguranta.

Realizat conform celor mai inalte criterii de calitate, se dezvolta armonios, creand astfel medii care isi rezerva placerea de a putea petrece momente minunate alaturi de familie si prieteni si rude. Confortabil si absolut practic, are si avantajul de a fi o solutie exceptionala de locuinte pentru orice nevoie. In plus, va permite sa va bucurati de un spatiu suplimentar cu un cost economic absolut redus.

Livrarea in 6-9 saptamani

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.

Pretul include

TVA, grinzi, podea, pereti, usi si ferestre din lemn cu geam termopan (4/6/4, spatiu aer), cadru, sipci, feronerie si livrare.

Montaj

Fiecare etapă de instalare este indicată în mod clar în instrucțiunile de asamblare

35.787,00 

Comandă telefonic
 0734 222 101

 Lasă-ne un mesaj!

35.787,00 

Descriere

Casa din lemn MOIECIU (66 mm) 78 m2 + terasa 38 m2

Cu 4 camere mari întinse pe 78mp și o suprafață în aer liber de 38mp, această magnifică casă din lemn de pin nordic cu creștere lentă, de înaltă calitate.

Acest model se regaseste in oferta noastra si in versiunea cu pereti dubli de 44 mm + 44 mm, click aici

Aspectul traditional si numarul de camere dispuse toate pe parter fac din acest model casa ideala pentru o familie cu copii.

Punctele forte ale modelului Casa din lemn MOIECIU (66 mm) 78 m2 + terasa 38 m2:

• O verandă acoperită și o terasă pe cele două laturi opuse ale structurii pentru relaxare în aer liber, indiferent de vreme.

• O zonă mare de living cu bucătărie deschisă pentru a vă bucura de mesele în familie.

• 3 dormitoare care permit tuturor membrilor familiei să aibă propriul spațiu și să găzduiască oricând pe oricine doresc.

• Un spatiu special pentru baie pentru a avea un confort maxim.

Pentru orice detalii, intrebari sau cereri de personalizare, nu ezitati sa ne contactati.

Comenzile se fac prin for,ularul disponibil pe site, telefonic sau pe mail.

Va asteptam la showroom sau contactati-ne telefonic

 


 0734 222 101

Imagini Tehnice

Specificatii

Dimensiuni ferestre

Înalțime la coamă

Grosime perete

Material

Material acoperiș

Material de podea

Număr de camere

Suprafață acoperiș

Suprafață totală

Ușă (lățime x înălțime)

Material invelitoare

Înălţime la streașină

Panta acoperișului

Calitate si beneficii

Întăriri anti furtună incluse

Structuri rezistente la furtuni pentru toate garajele și depozitele. Construcția va fi mai stabilă la vânturi puternice sau furtuni violente.

Pereții opuși sunt interschimbabili!

Majoritatea caselor noastre au ziduri opuse interschimbabile. Doriți să plasați fereastra din stânga pe partea dreaptă? Nimic mai simplu!


Geam dublu

Pentru toate modelele cu o grosime a peretelui de 44 mm, oferim gratuit ferestre și uși cu geam termopan.

Transport practic

Curierul nostru vă va contacta cu o săptămână înainte de livrare pentru a vă confirma ziua de livrare. Livrarea se face cu camionul cu macaraua.


Vezi toate calitatile

Feronerie inclusa

Asamblarea nu necesită neapărat multe cuie, șuruburi … Feroneria necesara pentru asamblare va fi la dispoziția dumneavoastră într-o pungă de plastic.

Podea inclusa (cu excepția garajelor)

Toate casele și casuțele noastre sunt echipate cu o podea groasă de 20 mm. Doar garajele sunt livrate fără podea.

Fundație de calitate garantată

Grinzile noastre tratate in autoclave de 70 mm x 50 mm oferă o bază solidă,fiind o condiție esențială pentru a garanta longevitatea structurii dvs. Grinzile sunt prevăzute pentru modelele cu podea.

Construim avand grija de natura

Casele noastre sunt realizate cu cherestea din păduri certificate FSC. Achiziționând unul dintre produsele noastre, puteți fi siguri că nicio pădure nu a fost deteriorată.

Structură dublă izolată

Structură din lemn dubla cu izolație interioară.

Atenție

Unele produse pot necesita autorizație de la primăria dumneavoastră. Prin urmare, vă rugăm să întrebați în prealabil la biroul tehnic local. Vă rămânem la dispoziție pentru informații suplimentare despre documentația care trebuie prezentată. Contactați-ne la numărul suprapus!

Garanție și asistență

Geamuri duble gratuite pentru clădiri și mai puternice! Acoperiș și pardoseală cu Nut și Feder inclus pentru rezistență durabilă. Calitate garantată. Pereții opuși sunt interschimbabili. carcasă interioară solidă și robustă pentru un acoperiș mult mai sigur. Încuietori sigure și balamale rezistente Folosim doar sticlă de calitate – fără plastic! Livrare convenabilă, calitate dovedită, servicii atente și utile pentru clienți.

Serviciul pentru clienți este disponibil în fiecare zi de luni până vineri, de la 8:00 la 17:00. Vă garantăm un serviciu complet pentru orice problemă care apare înainte și după livrare. Vom înlocui sau repara orice piese defecte sau lipsă. Dacă aveți îndoieli cu privire la modul de montare a casei dvs., ne puteți contacta oricând și vă vom ajuta să găsiți cea mai bună soluție. Serviciul este complet și la dispoziția dvs. de la acoperiș până la ultimul șurub de înșurubat!

Instrucțiuni de asamblare

Aveți nevoie de ajutor pentru asamblare?
Partenerii noștri de asamblare cu înaltă calificare vor fi bucuroși să instaleze pentru dvs. orice clădire din gama noastră. Vă rugăm să rețineți că prețul instalării este plătibil direct profesioniștilor montanți după finalizarea instalării.

Structurile noastre sunt ușor de asamblat

Toate părțile sunt numerotate secvențial.

Toate piesele sunt marcate cu precizie pentru a facilita identificarea cărei părți aparține.

Livrarea

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.