Montaj

Serviciu de asamblare

Casele, garajele și casutele noastre sunt proiectate ca produse de bricolaj. Cu toate acestea, la cerere, echipa noastră de asamblare experimentată va fi bucuroasă să vă instaleze structura.

Costul serviciului de instalare poate fi plătit direct echipei de asamblare la sfârșitul instalării, astfel încât să puteți verifica rezultatul final și să vă asigurați că totul a fost făcut cu precizie înainte de plată.

 

Servicii aditionale

La cerere, echipa noastră de asamblare experimentată va fi fericită să se ocupe de construcția unei baze din beton sau lemn sau să instaleze instalațiile electrice, sanitare, de izolare, jgheaburi sau să efectueze întreținere. Vă rugăm să ne contactați pentru informații suplimentare.

 

Termeni de instalare

Echipa noastră experimentată de asamblare va ajunge la locația desemnată pentru a vă instala casa,casuța,, garajul sau magazia, la 3-5 zile după livrarea componentelor. Instalarea durează o zi pentru structurile mici și mijlocii (până la 36 de metri pătrați) și până la 4 zile pentru structurile mai mari.

 

 Instalare facila

După cum s-a menționat anterior, structurile noastre sunt foarte ușor de instalat chiar și în deplină autonomie. Toate produsele au manuale (instrucțiuni) de asamblare detaliate, astfel încât să vă puteți asambla căsuța, garajul sau magazia cu puțin ajutor de la câțiva prieteni, fără nici o problemă.

  • Porniți instalarea cu …

Înainte de a începe, vă recomandăm să vă familiarizați cu procesul de instalare. Vă va economisi mult timp! Lista cu toate componentele este foarte detaliată și oferă informații despre asamblarea structurii. Manualul de instrucțiuni explică diferiții pași de asamblare utilizând termeni simpli și clari. Fiecare componentă este indicată pe lista componentelor cu numele și cantitatea sa. De asemenea, veți putea vedea aspectul general și dimensiunile componentelor în desenul atașat. Fiecare componentă este indicată cu o literă „cod” (prezentă pe desen, nu pe componenta reală). Nu așezați componentele direct pe suprafețe umede sau murdare, deoarece veți putea păta lemnul, care va deveni apoi dificil de curățat.

 

  • Citiți instrucțiunile de instalare

După livrarea casei dvs., transportatorul vă va furniza o listă cu toate componentele produsului dumneavoastră. Această listă va include instrucțiuni de instalare – asigurați-vă că citiți cu atenție acest document înainte de a începe procesul de instalare.

 

  • Instalarea ușilor și ferestrelor

Ușile și ferestrele nu trebuie înșurubate direct pe panourile de lemn. Ele pot fi montate numai în combinație cu propriul toc.

 

  • Montarea acoperișului

În primul rând, grinzile de acoperiș trebuie instalate în întreaga structură numai împreună cu celelalte componente (nu separat). Vă rugăm să nu le tăiați sau să încercați să le reglați. În al doilea rând, plăcile acoperișului trebuie să fie fixate pe căpriori. Aplicați plăcile de acoperiș pe toate grinzile pentru a vă asigura că toate sunt sigure. Vă recomandăm să le fixați în cel puțin TREI locuri diferite pentru fiecare panou (sus, mijloc și jos). Panourile nu trebuie fixate prea strâns: trebuie să lăsați puțin spațiu pentru a permite extinderea și contracția lemnului.

 

  • Montaj invelitoare 

Așezați sindrila bituminoasa urmând ghidul. Primul rând de plăci trebuie plasat la 2 centimetri dincolo de margine. Se recomandă etanșarea marginilor acoperișului cu un material de etanșare de înaltă calitate.

 

  • Tratament

Acoperiți interiorul și exteriorul cu un tratament sau o vopsea de bună calitate. Nu așteptați mai mult de 7 zile pentru a finaliza tratamentul. Pentru interior, vă sugerăm să folosiți un tratament transparent și inodor. Aplicați câteva straturi pe ramele ferestrelor și ușilor pentru a asigura un tratament adecvat. Tratați toate panourile acoperișului, în special capetele.