Fundatii

Fundatii

O fundație stabilă este baza pentru clădiri rezistente in timp.Mărime structuri este foarte importanta când decidem ce tip de fundație sa alegem.Pentru mai multe informații va rugam sa accesați blogul nostru la articolul „De ce am nevoie de o fundație pentru casa din grădină?”

 

Totuși am găsit o soluție foarte practică pentru sistemul de fundație al căsuței de grădină sau al magaziei de lemn.

Am început examinând toate opțiunile disponibile clienților noștri și apoi am decis că Ploturile din PVC sunt cea mai fiabilă soluție. Doriți să cumpărați Ploturi din PVC pentru cabana dvs. de grădină? Accesați fila „Accesorii” a site-ului nostru web. Și dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați la următoarea adresă: contact@udis.ro !

Avantajele ploturilor noastre din PVC

1) Economii considerabile de timp în timpul instalării
2) Mult mai economic decât Ploturile de beton
3) Reglarea prin cric micrometric permite o reglare foarte rapidă și precisă
4) Rezistența unei tone pentru fiecare Plot

Ploturile noastre din PVC pentru cabana dvs. de grădină sau adăpost din lemn sunt certificate și oferite exclusiv spre vânzare pe magazinul nostru online. Acestea sunt reglabile pe înălțime și se pot adapta la diferențele de diferență de înălțime, fără a fi nevoie să faceți lucrări ample.

 

1. Ploturile din PVC pot fi instalate pe orice suport, atâta timp cât este stabil. Așezarea este posibilă și pe pietriș dacă este plan, fără posibilitatea de alunecare. Vă recomandăm să săpați găuri adânci de 20cm și să le umpleți cu pietriș. Apoi așezați dale pe deasupra.

2. Îndepărtați tampoanele din PVC. Vă recomandăm o distanță de 1 metru.

4. După pregătirea fundației, începeți asamblarea magaziei de grădină sau a cabanei din lemn.

3. Așezați grinzile și fixați-le de Ploturi cu șuruburi pentru lemn

5. Fotografia de mai jos ilustrează adăpostul din lemn pe știfturi din PVC

Distanțierii permit reglarea distanței dintre grinzi și crește coeziunea generală a structurii. Foarte des, permit îndreptarea grinzilor ușor deformate.