Un acoperiș în care poți avea încredere

Oferim șindrilă bituminoasă cu 5 straturi de 3 mm grosime în roșu închis sau verde (negru este, de asemenea, disponibil). Aceste șindrile sunt realizate pe o bază din fibră de sticlă și acoperite cu un amestec special de bitum pe ambele părți pentru a asigura durabilitatea produsului. Stratul inferior este realizat din bitum autoaderent, rezistent la frig. Datorită noii tehnologii „Shinglas”, stratul superior al plăcilor este acoperit cu granule minerale care oferă protecție sigură și fac plăcile plăcute din punct de vedere estetic. Prin urmare, o casă sau un garaj din lemn acoperit cu sindrila va fi protejat de soare și zăpadă, avand totodata un aspect elegant.

 

Calitate

 

Calitatea șindrilelor bituminose respectă cerințele standardelor europene.

 

Durată

 

Doar dacă sunt instalate corect, plăcile vor fi complet hidrofuge timp de mulți ani, deoarece sunt fabricate dintr-un material rezistent la coroziune și putrezire. Această caracteristică permite sindrilei să reziste la majoritatea condițiilor meteorologice.

 

Pentru siguranta ta

 

Tehnologia avansată de amestecare a bitumului asigură că șindrilele sunt rezistente la flacără, oferind în același timp o izolare termică și fonică excelentă în comparație cu multe alte acoperișuri de pe piață. Datorită lipsei circuitelor electromagnetice, sindrila nu absoarbe sarcinile electrice prezente în atmosferă.

 

Ușor de instalat

 

Deoarece materialul de șindrilă bituminoasa este extrem de flexibil, nu necesită instrumente speciale pentru instalare și poate fi utilizat cu orice stil de acoperiș. Plăcile sunt autoadezive, cu toate acestea vă recomandăm să le fixați in cuie.