Un acoperiș în care poți avea încredere

Un acoperiș în care poți avea încredere din sindrila bituminoasa

Oferim invelitoare de acoperis cu 5 straturi de 3 mm grosime în roșu închis sau verde (este disponibil și negru). Aceasta sindrila bituminoasa este realizata pe o bază din fibră de sticlă și acoperite cu un amestec special de bitum pe ambele părți pentru a asigura durabilitatea produsului. Stratul inferior este realizat din bitum autoaderent, rezistent la frig. Datorită noii tehnologii „Shinglas”, stratul superior al plăcilor este acoperit cu granule minerale care oferă protecție sigură și fac plăcile plăcute din punct de vedere estetic. Astfel, o casă din lemn sau un garaj acoperit cu aceste șindrilă va fi protejată de soare și zăpadă, în timp ce deseori prezintă un aspect elegant.

Calitate

Calitatea sindrilei este garantata de certificatul standard international ISO 9001:2008. În plus, șindrila noastră butumioasă îndeplinește cerințele standardului european EN544.

Durată

Dacă sunt instalate corect plăcile vor fi complet hidrofuge pentru mulți ani, deoarece sunt realizate dintr-un material rezistent la coroziune. Această caracteristică permite sindrilei să reziste la majoritatea condițiilor meteorologice.

Pentru siguranta ta

Tehnologia avansată de amestec de bitum asigură că plăcile sunt rezistente la flacără, oferind în același timp o izolare termică și fonică excelentă în comparație cu multe alte acoperișuri de pe piață. Datorită lipsei circuitelor electromagnetice, plăcile nu absorb sarcinile electrice prezente în atmosferă.

Ușor de instalat

Deoarece materialul sindrilei bituminoase este extrem de flexibil, nu necesită unelte speciale pentru a fi instalat și poate fi folosit cu orice stil de acoperiș. Placile sunt autoadezive, totuși recomandăm fixarea lor prin cuie.

Case din lemn Udis Homes, sindrila bituminoasa acoperis

Case din lemn Udis Homes, sindrila bituminoasa pentru acoperis