Pergole auto din lemn

Grosimea peretului -

Suprafata -

Pret -

  •   
  •   

Afișez toate cele 11 rezultate

Te gândești la un proiect?
Noi te putem ajuta.

Articole importante

Cât de calde sunt casele din lemn?

Cât de calde sunt casele din lemn?

Probabil că v-ați întrebat la un moment dat ce face casele din lemn atât de confortabile și de calde în zilele reci. Pentru a înțelege …

O Pergola eleganta din lemn pentru a vă proteja vehiculele? 

Pergola din lemn devin o soluție de grădină din ce în ce mai populară pentru clienții noștri, deoarece oferă o modalitate de a proteja mașinile de soare, ploaie și zăpadă. De ce ar trebui să luați în considerare o Pergola din lemn? Sunt multe motive. În primul rând, combină perfect gustul estetic (oferim parcare din lemn de diferite dimensiuni și stiluri) cu confort optim. În al doilea rând, datorită structurii lor, Pergolele din lemn oferă un adăpost deschis pentru mașina sau motocicleta dumneavoastra. și, prin urmare, garantează protecția vehiculului de umiditate, care se găsește adesea în alte tipuri de garaje închise.

Un al treilea avantaj al Pergolelor din lemn este că este extrem de convenabil să intri – nu mai trebuie să deschizi ușa garajului de fiecare dată când o folosești. Acest lucru este util mai ales atunci când plouă sau când aveți o mulțime de pungi alimentare pentru a le duce repede acasă. Și ceea ce este și mai important este faptul că foișoarele din lemn pentru mașini rezistă în timp, când sunt tratate în mod regulat cu un lac protector. În acest fel, Pergola dumneavoastra  din lemn va dura mulți ani și va fi întotdeauna protejat de condițiile meteorologice, insecte și mucegai.

 

Versatilitatea ridicată a Pergolelor din lemn

Datorită specificațiilor și designului lor de construcție, locurile de parcare din lemn reprezintă o alternativă foarte rentabilă la modelele de garaj din lemn, oferind chiar și o gamă mai largă de posibilități de utilizare. Un foișor auto din lemn poate fi de fapt folosit pentru a crea o zonă umbrită perfectă pentru a vă bucura de momente în aer liber și pentru a vă proteja de soare. Când nu îl folosiți ca garaj, acesta poate deveni și o verandă frumoasă sau o terasă acoperită.

Având în vedere acest lucru, este întotdeauna o soluție excelentă să aveți o zonă umbrită suplimentară în grădina dumneavoastra. în care să petreceți timpul. Dacă nu intenționați să vă parcați mașina sub Pergola din lemn, ați putea să o transformați și într-o zonă de lucru. Pergola din lemn are o structură de acoperiș armată pentru a rezista vremii nefavorabile, cum ar fi vântul, zăpada și, prin urmare, creează un adăpost perfect nu numai pentru mașină, ci și pentru orice altă activitate pe care o puteți face.

 

O Pergola din lemn de 2 mașini pentru familiile mai mari

Pentru familiile numeroase, cerințele de spațiu pot crește. Știind acest lucru, ne-am organizat sortimentul de pergole din lemn pentru mașini în consecință și oferim modele cu diferite stiluri și dimensiuni. Pergoleurile din lemn cu 2 mașini vor găzdui perfect vehiculele familiei dumneavoastra., precum și vor oferi spațiu suplimentar de utilizat.

A fi capabili să satisfacem solicitările clienților noștri este ceea ce ne motivează în munca noastră de zi cu zi și pentru aceasta suntem bucuroși să ne extindem în mod constant sortimentul în funcție de nevoile și așteptările clienților noștri. Pentru a asigura spațiu și confort maxim, am creat un loc de parcare dublu din lemn, cu depozitare atașată, astfel încât să nu puteți parca doar mașinile în siguranță, ci să aveți și spațiu suplimentar pentru a reuni toate echipamentele și instrumentele care altfel ar fi împrăștiate peste tot. Am observat că unii clienți preferă să aibă un spațiu închis pentru a-și proteja vehiculele și, prin urmare, oferim multe modele de garaje din lemn, unele dintre ele cu atelaje de lemn atașate, duble sau simple.

 

Pergola auto din lemn pentru grădină

Pergola din lemn este o soluție elegantă și atemporală, realizat din lemn de conifere durabil și de înaltă calitate. O Pergola elegant din lemn se integrează perfect cu mediul înconjurător, fără a crea aglomerația inestetică a construcțiilor din metal sau zidărie. Pe Udis.ro oferim o gamă largă de modele din care puteți alege, cu modele versatile, diferite dimensiuni și culori. Stilul poate fi schimbat și dacă doriți să schimbați ușor aspectul Pergolei din lemn. De asemenea, puteți alege între un acoperiș plat sau o structură clasică de acoperiș, în funcție de gustul dumneavoastra.

Pergolele noastre din lemn sunt convenabile într-un kit gata de montare, cu toate componentele  necesare, ceea ce face mai ușoară instalarea personală a Pergolei dumneavoastra din lemn în câteva zile. Cu toate acestea, dacă doriți să primiți asistență la asamblarea Pergolei dumneavoastra. din lemn, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vom fi bucuroși să vă oferim un serviciu profesional de asamblare.

 

Pergola din lemn pentru mașini – o soluție rapidă, ușoară și ieftină

În plus față de nenumăratele avantaje, Pergola din lemn este, în general, o soluție practică, ușoară și economică pentru protecția zilnică a vehiculului dumneavoastră. De asemenea, este mult mai ieftin decât un garaj obișnuit, întrucât prețurile Pergolele din lemn sunt mult mai mici decât costul construirii unui garaj. Chiar și cu un buget restrâns, puteți avea un loc de parcare frumos din lemn pentru una sau două mașini pe proprietatea dumneavoastra. pentru mai puțin decât construirea unui garaj. făcând din lemn masina ta un proiect și mai accesibil. Având la dispoziție o gamă largă de dimensiuni și modele, puteți alege varianta optimă pentru dumneavoastra.!

 

Așezați-vă Pergola din lemn oriunde doriți!

Când aveți nevoie pentru a găsi cel mai bun loc pentru a vă plasa Pergola din lemn, posibilitățile sunt aproape nelimitate. Spre deosebire de un garaj, autoturismul va arăta grozav oriunde v-ați decide să îl puneți. În plus, pe lângă faptul că vă permite să parcați mașina în siguranță totală, Pergola din lemn are siguranță suplimentară și caracteristici practice. De exemplu, vă puteți așeza Pergola din lemn lângă ușa din față a casei, ceea ce reprezintă soluția ideală mai ales pentru membrii familiei în vârstă. Această caracteristică a unei Pergole din lemn este, prin urmare, un beneficiu suplimentar pentru proprietarul casei.

Dacă nu puteți alege între diferitele modele și aveți nevoie de ajutor pentru a decide care dintre acestea ar putea fi cel mai bun pentru dumneavoastra., sunați-ne la 0734.222.101 / 0734.222.102 : Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm!