Garaje din lemn

  

Grosimea peretului -

Suprafata -

Pret -

  •   
  •   

Afișez toate cele 14 rezultate

Te gândești la un proiect?
Noi te putem ajuta.

Articole importante

Garaj auto din lemn, exact ceea ce ai nevoie

Udis.ro oferă o gamă largă de garaje prefabricate din lemn. Există opțiuni cu diferite stiluri și dimensiuni, toate garajele noastre din lemn sunt complet personalizabile – o soluție personalizată făcută special pentru dumneavoastra. În ceea ce privește dimensiunile, în funcție de nevoile dvs., puteți alege un singur garaj sau un garaj din lemn pentru 2 mașini, cu dimensiuni variabile între 15 și 54 de metri pătrați sau un garaj mare din lemn cu pergola, unde puteți găzdui cu ușurință trei mașini la interior.

Așa cum am menționat anterior, unele dintre modelele noastre au un loc de parcare acoperit combinat cu garaj inchis de lemn pentru un avantaj suplimentar: puteți parca mașina pe care o folosiți mai puțin în garajul inchis din grădină și cea pe care o folosiți în fiecare zi sub pergola. Alte modele oferă anexe la structura garajului pentru utilizare ca zonă de depozitare. Încercăm întotdeauna să ne îmbunătățim soluțiile pentru a vă satisface nevoile. Nu ezitați să ne contactați pentru a vorbi despre proiectul dumneavoastra!

Garaje prefabricate din lemn 

La Udis.ro, toate garajele noastre din lemn prefabricate sunt fabricate din cherestea de conifere cu creștere lentă și pot fi, de asemenea, livrate cu uși rezistente din cadru metalic forjate pe ambele părți, asigurând siguranță și longevitate maximă. Sistemul nostru cu nut si feder asigură stabilitatea construcției, prin urmare toate garajele din lemn au o garanție de 10 ani anti-putrezire. Structura de acoperiș armată oferă un nivel ridicat de siguranță și fiabilitate. Toate garajele prefabricate din lemn sunt echipate cu geamuri termopan premium și pot fi furnizate cu uși și încuietori de securitate (caracteristică suplimentară opțională).

Kit-ul de garaj din lemn conține toate componentele  necesare și instrucțiunilede asamblare clare, astfel încât să puteți instala garajul de grădină din lemn într-o singură zi (având fundațiile gata). Dar dacă preferați ca produsul să fie asamblat de profesioniști, puteți comanda acest serviciu separat. Toate garajele din lemn pentru mașini au un preț excelent, astfel încât să puteți alege cu ușurință modelul care satisface nevoile dumneavoastra. Dacă doriți să luați în considerare alte alternative pentru a vă parca în siguranță vehiculul, pergolele noastre auto au prețuri accesibile , sunt elegante si sunt soluția pentru dumneavoastra.

 

Garaj din lemn pentru 2 mașini – suficient spațiu pentru mașinile dumneavoastra și multe altele

În ultimii ani am observat popularitatea crescândă a modelelor de garaj din lemn cu 2 mașini în rândul clienților noștri și acest lucru nu ne surprinde deloc. Explicația este simplă: majoritatea familiilor dețin și folosesc în mod regulat două mașini, deci este necesară o zonă mare de parcare pentru a le depozita în siguranță. Udis.ro are o gamă largă de garaje din lemn pentru 2 mașini (36-54 m2) care pot găzdui perfect două mașini în interior.

Chiar dacă în prezent dețineți o singură mașină, puteți profita de spațiul suplimentar din garajul dumneavoastra de grădină din lemn și îl puteți transforma într-un depozit sau puteți configura un spațiu de lucru pentru a-l dedica hobby-ului preferat. Posibilitățile unui garaj mare din lemn sunt nelimitate! Alegând unul dintre modelele noastre de garaj din lemn, puteți fi siguri că se va potrivi perfect cu două mașini și va exista, de asemenea, spațiu suplimentar pentru a fi folosit la conveniența dumnevoastra.

 

Structura din lemn robustă și sigură

Cele mai importante principii de construcție utilizate pentru structurile clasice din lemn pot fi, de asemenea, perfect aplicate garajelor din lemn. În primul rând, sistemul cu șuruburi asigură un proces ușor de instalare, precum și stabilitatea și fiabilitatea structurii. În al doilea rând, proprietățile naturale de izolare ale lemnului de conifere asigură confort și ajută la păstrarea căldurii în interior. În plus, datorită gamei noastre largi de garaje de grădină din lemn, veți putea menține stilul general și potrivi perfect noua construcție cu casa dvs. din lemn.

Suntem întotdeauna bucuroși să vă auzim ideile și suntem gata să vă ajutăm pe tot parcursul procesului de selectare și dezvoltare a proiectului dumneavoastră. Să vorbim despre asta și să găsim împreună cea mai bună soluție. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri legate de produsele noastre, contactați-ne astăzi: 0734.222.101 sau 0734.222.102