*Fotografiile și videoclipurile sunt orientative, produs vândut în lemn natural, fără culori. Vă rugăm consultați instrucțiunile de asamblare.

Garaj din lemn Dublu (44 mm ) 6×9 m

SKU: AV131 Categorii: , Etichetă:

Acesta este cel mai mare garaj din lemn pe care il avem in gama noastra standard de produse. Suntem siguri ca este suficient pentru orice doriti sa introduceti. Chiar daca parcati doua masini si doua motociclete acolo, veti avea in continuare spatiu suficient pentru unelte de gradina, biciclete si asa mai departe. Acoperisul armat este o garantie de siguranta si longevitate. Hangarul pentru garaj este echipat cu usi de garaj duble rezistente, in stil clasic. In plus, pentru confortul dvs., este echipat cu o usa laterala – in timpul asamblarii puteti alege sa o asezati in peretele dorit, deoarece acestea sunt interschimbabile.

Livrarea in 8-9 saptamani

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.

Pretul include

TVA, grinzi, pereti, usa de serviciu si ferestre din lemn cu geam termopan (4/6/4, spatiu aer), cadru, sipci, feronerie.

Montaj

Fiecare etapă de instalare este indicată în mod clar în instrucțiunile de asamblare

Prețul inițial a fost: 9.680,00 €.Prețul curent este: 8.429,00 €.

Comandă telefonic
 0734 222 102

 Lasă-ne un mesaj!

Prețul inițial a fost: 9.680,00 €.Prețul curent este: 8.429,00 €.

Descriere

Garaj din lemn Dublu (44 mm ) 6x9 m

Cel mai mare garaj din gama noastra standard de produse este fabricat cu o atentie speciala la avantajele sale structurale. Acoperisul este intarit prin incorporarea unui cadru triplu in constructie si cu ajutorul unor tije groase de 66 mm. Cadrul triunghiular central asigura ca acoperisul sa nu se lase in timp din cauza greutatii zapezii sau a ploii.

Punctele forte ale modelului Garaj din lemn Dublu (44 mm ) 6x9 m

• Puteți parca cu ușurință orice vehicul în garaj, atât mașini mici, cât și jeep-uri.

• Aspectul CLASSIC DUO garantează spațiu suplimentar pentru a fi folosit ca depozit sau pentru unele plante.

• Designul său adaugă o notă de eleganță prin armonizarea cu împrejurimile sale.

• O structură care va dura: lemn de esență moale cu creștere lentă, grinzi cu nut si feder chertate și construcție robustă.

• Gararea la mașini va fi foarte ușoară, fiind complet protejată de condițiile meteorologice nefavorabile.

Actualizam permanent lista de produse din aceasta categorie, va invitam sa verificati gama completa aici

Va invitam sa ne contactati pentru orice informatii, eventuale modificari sau personalizari.

Toate casele noastre vin sub forma de kit Do it Your self, adica usor de instalat.

Toate piesele ce compun garajul din lemn sunt etichetate si numerotate individual, iar manualul de asamblare este lesne de inteles.

Comenzile se fac prin formularul disponibil pe site, telefonic sau pe mail.

Va asteptam la showroom sau contactati-ne telefonic


 0734 222 102

Imagini Tehnice

Specificatii

Înalțime la coamă

Material

,

Grosime perete

Suprafață acoperiș

Ușă (lățime x înălțime)

Înălţime la streașină

Tratament pentru lemn

Sageac

Material pentru acoperiș

Calitate si beneficii

Întăriri anti furtună incluse

Structuri rezistente la furtuni pentru toate garajele și depozitele. Construcția va fi mai stabilă la vânturi puternice sau furtuni violente.

Pereții opuși sunt interschimbabili!

Majoritatea caselor noastre au ziduri opuse interschimbabile. Doriți să plasați fereastra din stânga pe partea dreaptă? Nimic mai simplu!


Geam dublu

Pentru toate modelele cu o grosime a peretelui de 44 mm, oferim gratuit ferestre și uși cu geam termopan.

Transport practic

Curierul nostru vă va contacta cu o săptămână înainte de livrare pentru a vă confirma ziua de livrare. Livrarea se face cu camionul cu macaraua.


Vezi toate calitatile

Feronerie inclusa

Asamblarea nu necesită neapărat multe cuie, șuruburi … Feroneria necesara pentru asamblare va fi la dispoziția dumneavoastră într-o pungă de plastic.

Podea inclusa (cu excepția garajelor)

Toate casele și casuțele noastre sunt echipate cu o podea groasă de 20 mm. Doar garajele sunt livrate fără podea.

Fundație de calitate garantată

Grinzile noastre tratate in autoclave de 70 mm x 50 mm oferă o bază solidă,fiind o condiție esențială pentru a garanta longevitatea structurii dvs. Grinzile sunt prevăzute pentru modelele cu podea.

Construim avand grija de natura

Casele noastre sunt realizate cu cherestea din păduri certificate FSC. Achiziționând unul dintre produsele noastre, puteți fi siguri că nicio pădure nu a fost deteriorată.

Structură dublă izolată

Structură din lemn dubla cu izolație interioară.

Atenție

Unele produse pot necesita autorizație de la primăria dumneavoastră. Prin urmare, vă rugăm să întrebați în prealabil la biroul tehnic local. Vă rămânem la dispoziție pentru informații suplimentare despre documentația care trebuie prezentată. Contactați-ne la numărul suprapus!

Garanție și asistență

Geamuri duble gratuite pentru clădiri și mai puternice! Acoperiș și pardoseală cu Nut și Feder inclus pentru rezistență durabilă. Calitate garantată. Pereții opuși sunt interschimbabili. carcasă interioară solidă și robustă pentru un acoperiș mult mai sigur. Încuietori sigure și balamale rezistente Folosim doar sticlă de calitate – fără plastic! Livrare convenabilă, calitate dovedită, servicii atente și utile pentru clienți.

Serviciul pentru clienți este disponibil în fiecare zi de luni până vineri, de la 8:00 la 17:00. Vă garantăm un serviciu complet pentru orice problemă care apare înainte și după livrare. Vom înlocui sau repara orice piese defecte sau lipsă. Dacă aveți îndoieli cu privire la modul de montare a casei dvs., ne puteți contacta oricând și vă vom ajuta să găsiți cea mai bună soluție. Serviciul este complet și la dispoziția dvs. de la acoperiș până la ultimul șurub de înșurubat!

Instrucțiuni de asamblare

Aveți nevoie de ajutor pentru asamblare?
Partenerii noștri de asamblare cu înaltă calificare vor fi bucuroși să instaleze pentru dvs. orice clădire din gama noastră. Vă rugăm să rețineți că prețul instalării este plătibil direct profesioniștilor montanți după finalizarea instalării.

Structurile noastre sunt ușor de asamblat

Toate părțile sunt numerotate secvențial.

Toate piesele sunt marcate cu precizie pentru a facilita identificarea cărei părți aparține.

Livrarea

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.