*Fotografiile și videoclipurile sunt orientative, produs vândut în lemn natural, fără culori. Vă rugăm consultați instrucțiunile de asamblare.

Pergola din lemn 4×5 m, cu magazie (44 mm) 4×2,5 m

SKU: AV407 Categorie: Etichetă:

Pergola nostra  din lemn cu magazie este pentru oricine isi doreste un loc de parcare elegant, cu un spatiu suplimentar pentru depozitare sau odihna. Masina dvs. va fi intotdeauna langa dvs., ceea ce este foarte convenabil daca va schimbati anvelopele sau efectuati lucrari de reparatii. Acesta pergola este un adevarat rasfat: un aspect modern, mult spatiu si protectie solida pentru masina dvs. pe tot parcursul zilei sau noptii. Este o achizitie pe care nu o veti regreta.

Livrarea in 5-7 saptamani

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.

Pretul include

TVA, grinzi, pereti, usa de serviciu si ferestre din lemn cu geam termopan (4/6/4, spatiu aer), cadru, sipci, feronerie.

Montaj

Fiecare etapă de instalare este indicată în mod clar în instrucțiunile de asamblare

6.516,00 

 Lasă-ne un mesaj!

6.516,00 

Descriere

Punctele forte ale modelului

• Pergola are o dimensiune ideala pentru o masina si magazie.

• Magazia poate fi folosita ca spatiu suplimentar de depozitare sau ca loc de relaxare.

• Aspectul acestei combinatii de adapost si pergola este foarte placut ochiului si se imbina perfect cu gradina dumneavoastra.

• Un aspect deosebit de practic, deoarece atat magazia de gradina, cat si pergola sunt usor accesibile.

• Toate materialele care alcatuiesc acest model sunt de inalta calitate, asa ca nu e de mirare ca acest model are o garantie de 5 ani!

Acesta pergola cu magazie pare sa fi fost personalizata pentru tine si masina ta. Cand petreci timp in adapost, poti oricand sa privesti afara prin ferestrele mari sau sa intri in pergola prin usile duble. Adapostul din lemn este aerisit si spatios, iar spatiul pentru a va parca masina este, de asemenea, conceput pentru a oferi spatiu liber amplu. Aceasta solutie multifunctionala va atrage pasionatii de masini, spiritele libere si cei dragi. Deci nu-i lasa sa astepte.

Imagini Tehnice

Specificatii

Dimensiuni ferestre

Înalțime la coamă

Material

Material acoperiș

Material de podea

Suprafață acoperiș

Ușă (lățime x înălțime)

Dimensiuni externe

Material invelitoare

Înălţime la streașină

Panta acoperișului

Tratament pentru lemn

Sageac

Calitate si beneficii

Întăriri anti furtună incluse

Structuri rezistente la furtuni pentru toate garajele și depozitele. Construcția va fi mai stabilă la vânturi puternice sau furtuni violente.

Pereții opuși sunt interschimbabili!

Majoritatea caselor noastre au ziduri opuse interschimbabile. Doriți să plasați fereastra din stânga pe partea dreaptă? Nimic mai simplu!


Geam dublu

Pentru toate modelele cu o grosime a peretelui de 44 mm, oferim gratuit ferestre și uși cu geam termopan.

Transport practic

Curierul nostru vă va contacta cu o săptămână înainte de livrare pentru a vă confirma ziua de livrare. Livrarea se face cu camionul cu macaraua.


Vezi toate calitatile

Feronerie inclusa

Asamblarea nu necesită neapărat multe cuie, șuruburi … Feroneria necesara pentru asamblare va fi la dispoziția dumneavoastră într-o pungă de plastic.

Podea inclusa (cu excepția garajelor)

Toate casele și casuțele noastre sunt echipate cu o podea groasă de 20 mm. Doar garajele sunt livrate fără podea.

Fundație de calitate garantată

Grinzile noastre tratate in autoclave de 70 mm x 50 mm oferă o bază solidă,fiind o condiție esențială pentru a garanta longevitatea structurii dvs. Grinzile sunt prevăzute pentru modelele cu podea.

Construim avand grija de natura

Casele noastre sunt realizate cu cherestea din păduri certificate FSC. Achiziționând unul dintre produsele noastre, puteți fi siguri că nicio pădure nu a fost deteriorată.

Structură dublă izolată

Structură din lemn dubla cu izolație interioară.

Atenție

Unele produse pot necesita autorizație de la primăria dumneavoastră. Prin urmare, vă rugăm să întrebați în prealabil la biroul tehnic local. Vă rămânem la dispoziție pentru informații suplimentare despre documentația care trebuie prezentată. Contactați-ne la numărul suprapus!

Garanție și asistență

Geamuri duble gratuite pentru clădiri și mai puternice! Acoperiș și pardoseală cu Nut și Feder inclus pentru rezistență durabilă. Calitate garantată. Pereții opuși sunt interschimbabili. carcasă interioară solidă și robustă pentru un acoperiș mult mai sigur. Încuietori sigure și balamale rezistente Folosim doar sticlă de calitate – fără plastic! Livrare convenabilă, calitate dovedită, servicii atente și utile pentru clienți.

Serviciul pentru clienți este disponibil în fiecare zi de luni până vineri, de la 8:00 la 17:00. Vă garantăm un serviciu complet pentru orice problemă care apare înainte și după livrare. Vom înlocui sau repara orice piese defecte sau lipsă. Dacă aveți îndoieli cu privire la modul de montare a casei dvs., ne puteți contacta oricând și vă vom ajuta să găsiți cea mai bună soluție. Serviciul este complet și la dispoziția dvs. de la acoperiș până la ultimul șurub de înșurubat!

Instrucțiuni de asamblare

Aveți nevoie de ajutor pentru asamblare?
Partenerii noștri de asamblare cu înaltă calificare vor fi bucuroși să instaleze pentru dvs. orice clădire din gama noastră. Vă rugăm să rețineți că prețul instalării este plătibil direct profesioniștilor montanți după finalizarea instalării.

Structurile noastre sunt ușor de asamblat

Toate părțile sunt numerotate secvențial.

Toate piesele sunt marcate cu precizie pentru a facilita identificarea cărei părți aparține.

Livrarea

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.