*Fotografiile și videoclipurile sunt orientative, produs vândut în lemn natural, fără culori. Vă rugăm consultați instrucțiunile de asamblare.

Pergola din lemn PLANET 3,2×6 m cu perete in forma de L

SKU: AV1276 Categorie: Etichetă:

Cel mai recent model de pergola pentru masina, PLANET, a fost conceput pentru a va oferi o functionalitatea superba si o estetica contemporana rafinata. Datorita formei sale moderne si elegante, designului sau sublim si acoperisului sau traditional cu doua pante, acest magnifica pergola va deveni rapid un plus valoros pentru spatiul tau exterior. In plus, posibilitatea de a alege numarul de panouri laterale va va permite sa configurati modelul de pergola care corespunde cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

Livrarea in 8-9 saptamani

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.

Pretul include

Kit pergola din lemn, 3 panouri de perete, kit feronerie și TVA.

Montaj

Fiecare etapă de instalare este indicată în mod clar în instrucțiunile de asamblare

2.980,00 

Comandă telefonic
 0734 222 101

 Lasă-ne un mesaj!

2.980,00 

Descriere

Punctele forte ale modelului Pergola din lemn PLANET 3,2x6 m cu perete in forma de L

• Panourile laterale elegante in forma de L va permit sa va protejati eficient vehiculul

• Panourile cu lamele verticale asigura o ventilatie optima a spatiului

• Posibilitatea de a alege numarul de panouri laterale si de a modifica modelul in functie de nevoile dumneavoastra

• Constructie robusta si durabila din lemn, asigurand longevitatea pergolei

• Un design elegant si contemporan, care adauga o nota arhitecturala magnifica spatiului dumneavoastra de gradina

Alegeti numarul de panouri laterale dorite

Aceasta Pergola din lemn PLANET 3,2x6 m cu perete in forma de Linclude 3 panouri laterale, realizate dintr-un cadru din lemn acoperit cu o placare verticala cu sipci, oferind o protectie superba vehiculului dumneavoastra. Structura pergolei poate fi schimbata cu usurinta alegand panouri suplimentare. Doar selectati numarul de panouri din lemn pe care doriti sa le adaugati pe partile laterale ale pergolei dvs. (1-5).

Actualizam permanent lista de produse din aceasta categorie, va invitam sa verificati gama completa aici

Va invitam sa ne contactati pentru orice informatii, eventuale modificari sau personalizari.

Toate casele noastre vin sub forma de kit Do it Your self, adica usor de instalat.

Toate piesele ce compun garajul din lemn sunt etichetate si numerotate individual, iar manualul de asamblare este lesne de inteles.

Comenzile se fac prin formularul disponibil pe site, telefonic sau pe mail.

Va asteptam la showroom sau contactati-ne telefonic


 0734 222 101

Imagini Tehnice

Specificatii

Înalțime la coamă

Material

Material acoperiș

Suprafață acoperiș

Suprafață totală

Dimensiuni externe

Material invelitoare

Înălţime la streașină

Panta acoperișului

Tratament pentru lemn

Calitate si beneficii

Întăriri anti furtună incluse

Structuri rezistente la furtuni pentru toate garajele și depozitele. Construcția va fi mai stabilă la vânturi puternice sau furtuni violente.

Pereții opuși sunt interschimbabili!

Majoritatea caselor noastre au ziduri opuse interschimbabile. Doriți să plasați fereastra din stânga pe partea dreaptă? Nimic mai simplu!


Geam dublu

Pentru toate modelele cu o grosime a peretelui de 44 mm, oferim gratuit ferestre și uși cu geam termopan.

Transport practic

Curierul nostru vă va contacta cu o săptămână înainte de livrare pentru a vă confirma ziua de livrare. Livrarea se face cu camionul cu macaraua.


Vezi toate calitatile

Feronerie inclusa

Asamblarea nu necesită neapărat multe cuie, șuruburi … Feroneria necesara pentru asamblare va fi la dispoziția dumneavoastră într-o pungă de plastic.

Podea inclusa (cu excepția garajelor)

Toate casele și casuțele noastre sunt echipate cu o podea groasă de 20 mm. Doar garajele sunt livrate fără podea.

Fundație de calitate garantată

Grinzile noastre tratate in autoclave de 70 mm x 50 mm oferă o bază solidă,fiind o condiție esențială pentru a garanta longevitatea structurii dvs. Grinzile sunt prevăzute pentru modelele cu podea.

Construim avand grija de natura

Casele noastre sunt realizate cu cherestea din păduri certificate FSC. Achiziționând unul dintre produsele noastre, puteți fi siguri că nicio pădure nu a fost deteriorată.

Structură dublă izolată

Structură din lemn dubla cu izolație interioară.

Atenție

Unele produse pot necesita autorizație de la primăria dumneavoastră. Prin urmare, vă rugăm să întrebați în prealabil la biroul tehnic local. Vă rămânem la dispoziție pentru informații suplimentare despre documentația care trebuie prezentată. Contactați-ne la numărul suprapus!

Garanție și asistență

Geamuri duble gratuite pentru clădiri și mai puternice! Acoperiș și pardoseală cu Nut și Feder inclus pentru rezistență durabilă. Calitate garantată. Pereții opuși sunt interschimbabili. carcasă interioară solidă și robustă pentru un acoperiș mult mai sigur. Încuietori sigure și balamale rezistente Folosim doar sticlă de calitate – fără plastic! Livrare convenabilă, calitate dovedită, servicii atente și utile pentru clienți.

Serviciul pentru clienți este disponibil în fiecare zi de luni până vineri, de la 8:00 la 17:00. Vă garantăm un serviciu complet pentru orice problemă care apare înainte și după livrare. Vom înlocui sau repara orice piese defecte sau lipsă. Dacă aveți îndoieli cu privire la modul de montare a casei dvs., ne puteți contacta oricând și vă vom ajuta să găsiți cea mai bună soluție. Serviciul este complet și la dispoziția dvs. de la acoperiș până la ultimul șurub de înșurubat!

Instrucțiuni de asamblare

Aveți nevoie de ajutor pentru asamblare?
Partenerii noștri de asamblare cu înaltă calificare vor fi bucuroși să instaleze pentru dvs. orice clădire din gama noastră. Vă rugăm să rețineți că prețul instalării este plătibil direct profesioniștilor montanți după finalizarea instalării.

Structurile noastre sunt ușor de asamblat

Toate părțile sunt numerotate secvențial.

Toate piesele sunt marcate cu precizie pentru a facilita identificarea cărei părți aparține.

Livrarea

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.