Calitate Udis

Direct de la producător cu o garanție de 10 ani

Noi alegem toate structurile noastre, astfel încât să le primiți direct de la compania noastră la prețul producătorului. Lemnul ales cu grijă, combinat cu o construcție atentă a casei, asigură că produsul pe care îl achiziționați va dura mult timp. Din aceste motive (și multe altele), produsele noastre includ o garanție de pana la 10 ani.

Rezistență mai mare la putrezire și mucegai.

În procesul de producție sunt folosiți numai brazi scandinavi și pini nordici din păduri certificate. Acest lemn este în creștere lentă, ceea ce înseamnă o densitate mai mare și o rezistență mai mare.

Această caracteristică conferă lemnului o rezistență naturală superioară la putrezire și mucegai (în comparație cu alte tipuri de lemn mai ieftine folosite de alți producători).

Uși și ferestre din lemn (standard)

Suntem mândri de ușile și ferestrele noastre din lemn, deoarece folosim doar cele mai bune procese de fabricație. Datorită tehnologiei Finger-Joint, ușile și ferestrele noastre din lemn sunt mult mai rezistente la deformări care pot fi cauzate de schimbarea umidității. Majoritatea caselor și garajelor noastre din lemn au geam termopan. Pentru a proteja sticla, toate ușile și ferestrele noastre sunt create cu geamuri separate. Pentru noi este foarte important ca casa ta să fie solidă și elegantă, așa că evităm să folosim materiale alternative ieftine.

Uși și ferestre

Pardoseală și plăci de acoperiș incluse

Prețul produselor include podele și plăci de acoperiș de 20 mm grosime.

Garanția fiabilității podelei de bază

Suporturile de podea tratate sub presiune de 70 mm x 50 mm oferă structurii o bază solidă și îi asigură longevitatea.

Pereți opuși interschimbabili!

Majoritatea caselor noastre sunt echipate cu pereți opuși interschimbabili.
Doriți să schimbați peretele din dreapta cu o fereastră cu cel din stânga? Puteți face acest lucru, pur și simplu inversați pereții.

Construcție sigură și robustă a acoperișului

Sunt utilizate îmbinări de acoperiș extrem de solide de 44 mm și 66 mm și, în unele cazuri, se utilizează acoperișuri cu boltă triplă, care contribuie la rezistența acoperișului la sarcini grele.

Nu ninge mult În Italia, dar nu știi niciodată, nu poți fi niciodată prea precaut. Gândește-te mai întâi la siguranța ta.

Ușă robustă de garaj (opțional)

Este de la sine înțeles că un garaj are nevoie de o ușă de încredere, din păcate, mulți producători uită sau ignoră acest detaliu. Experiența noastră de peste 20 de ani ne-a oferit cunoștințele despre cum să creăm uși de garaj robuste. Prin urmare, vă oferim ușa dublă (accesoriu suplimentar) din lemn de la Udis armat cu rame metalice zincate pe ambele părți. Acest lucru ne face ușile puternice, frumoase și robuste. Vă garantăm că aceasta este una dintre cele mai rezistente uși de pe piața.

Livrare convenabilă.

Produsele vă sunt livrate în mod convenabil în ambalaje din plastic, nu în piese separate. Siguranța și confortul dvs. sunt foarte importante pentru noi, așa că vom face tot posibilul pentru a vă asigura că primiți produsul achiziționat fără a suporta niciun inconvenient.