*Fotografiile și videoclipurile sunt orientative, produs vândut în lemn natural, fără culori. Vă rugăm consultați instrucțiunile de asamblare.

Casa din lemn BANAT 50 m² (44mm + placare 20mm)

SKU: AV1136 Categorie: Etichetă:

Unul dintre cele mai recente modele ale noastre- o casa fermecatoare in aer liber- ofera mult spatiu pentru o viata confortabila. Indiferent daca planuiti sa locuiti singur acolo sau doriti ca cei dragi sa stea confortabil la indemana, aceasta casa din lemn va fi ideala pentru multe utilizari. Pentru un confort sporit, este disponibila si o versiune izolata a acestui model.

Livrarea in 5-7 saptamani

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.

Pretul include

TVA, grinzi, podea, pereti, usi si ferestre din lemn cu geam termopan (4/6/4, spatiu aer), cadru, sipci, feronerie si livrare.

Montaj

Fiecare etapă de instalare este indicată în mod clar în instrucțiunile de asamblare

17.980,00 

Comandă telefonic
 0734 222 102

 Lasă-ne un mesaj!

17.980,00 

Descriere

 

Punctele forte ale modelului Casa din lemn BANAT 50 m² (44mm + placare 20mm) sunt:

♦ Placarea exterioara verticala atractiva adauga o nota contemporana casei.

♦ Ferestrele mari situate in partea din fata a cladirii, precum si ferestrele mai mici ofera multa lumina naturala.

♦ Un living spatios cu o zona de bucatarie deschisa, pentru a petrece timp pretios impreuna.

♦ Acoperisul inclinat usor se imbina cu constructia generala si creeaza o senzatie de spatiu suplimentar in interior.

♦ O terasa spatioasa de 20 m² (optional) - pentru a va petrece confortabil diminetile sau serile pretioase.

Daca va ganditi sa extindeti locuinta dumneavoastra, Casa din lemn BANAT 50 m² (44mm + placare 20mm) ar putea fi un plus ideal pentru casa principala, oferind un spatiu separat confortabil pentru membrii mai in varsta ai familiei care locuiesc in apropiere.

Casa ofera tot ce este necesar pentru o cazare confortabila: un living si un dormitor, un spatiu si un dressing, care pot fi folosite si ca spatiu suplimentar de depozitare.

Putem aduce modificari sau ajustari dupa preferintele dumneavoastra.

Va recomandam si alte modele similare aici

Cand nu este folosita, BANAT ar putea deveni cu usurinta o casa de oaspeti pentru membrii familiei sau prietenii in vizita pentru un weekend.


 0734 222 102

Imagini Tehnice

Specificatii

Dimensiuni ferestre

Înalțime la coamă

Material

Material acoperiș

Material de podea

Suprafață acoperiș

Suprafață totală

Ușă (lățime x înălțime)

Dimensiuni externe

Material invelitoare

Înălţime la streașină

Panta acoperișului

Tratament pentru lemn

Calitate si beneficii

Întăriri anti furtună incluse

Structuri rezistente la furtuni pentru toate garajele și depozitele. Construcția va fi mai stabilă la vânturi puternice sau furtuni violente.

Pereții opuși sunt interschimbabili!

Majoritatea caselor noastre au ziduri opuse interschimbabile. Doriți să plasați fereastra din stânga pe partea dreaptă? Nimic mai simplu!


Geam dublu

Pentru toate modelele cu o grosime a peretelui de 44 mm, oferim gratuit ferestre și uși cu geam termopan.

Transport practic

Curierul nostru vă va contacta cu o săptămână înainte de livrare pentru a vă confirma ziua de livrare. Livrarea se face cu camionul cu macaraua.


Vezi toate calitatile

Feronerie inclusa

Asamblarea nu necesită neapărat multe cuie, șuruburi … Feroneria necesara pentru asamblare va fi la dispoziția dumneavoastră într-o pungă de plastic.

Podea inclusa (cu excepția garajelor)

Toate casele și casuțele noastre sunt echipate cu o podea groasă de 20 mm. Doar garajele sunt livrate fără podea.

Fundație de calitate garantată

Grinzile noastre tratate in autoclave de 70 mm x 50 mm oferă o bază solidă,fiind o condiție esențială pentru a garanta longevitatea structurii dvs. Grinzile sunt prevăzute pentru modelele cu podea.

Construim avand grija de natura

Casele noastre sunt realizate cu cherestea din păduri certificate FSC. Achiziționând unul dintre produsele noastre, puteți fi siguri că nicio pădure nu a fost deteriorată.

Structură dublă izolată

Structură din lemn dubla cu izolație interioară.

Atenție

Unele produse pot necesita autorizație de la primăria dumneavoastră. Prin urmare, vă rugăm să întrebați în prealabil la biroul tehnic local. Vă rămânem la dispoziție pentru informații suplimentare despre documentația care trebuie prezentată. Contactați-ne la numărul suprapus!

Garanție și asistență

Geamuri duble gratuite pentru clădiri și mai puternice! Acoperiș și pardoseală cu Nut și Feder inclus pentru rezistență durabilă. Calitate garantată. Pereții opuși sunt interschimbabili. carcasă interioară solidă și robustă pentru un acoperiș mult mai sigur. Încuietori sigure și balamale rezistente Folosim doar sticlă de calitate – fără plastic! Livrare convenabilă, calitate dovedită, servicii atente și utile pentru clienți.

Serviciul pentru clienți este disponibil în fiecare zi de luni până vineri, de la 8:00 la 17:00. Vă garantăm un serviciu complet pentru orice problemă care apare înainte și după livrare. Vom înlocui sau repara orice piese defecte sau lipsă. Dacă aveți îndoieli cu privire la modul de montare a casei dvs., ne puteți contacta oricând și vă vom ajuta să găsiți cea mai bună soluție. Serviciul este complet și la dispoziția dvs. de la acoperiș până la ultimul șurub de înșurubat!

Instrucțiuni de asamblare

Aveți nevoie de ajutor pentru asamblare?
Partenerii noștri de asamblare cu înaltă calificare vor fi bucuroși să instaleze pentru dvs. orice clădire din gama noastră. Vă rugăm să rețineți că prețul instalării este plătibil direct profesioniștilor montanți după finalizarea instalării.

Structurile noastre sunt ușor de asamblat

Toate părțile sunt numerotate secvențial.

Toate piesele sunt marcate cu precizie pentru a facilita identificarea cărei părți aparține.

Livrarea

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.