*Fotografiile și videoclipurile sunt orientative, produs vândut în lemn natural, fără culori. Vă rugăm consultați instrucțiunile de asamblare.

Casa din lemn BREBU (44 + 44 mm) 72 m²

SKU: AV1065 Categorie: Etichetă:

Aceasta casa din lemn are 3 dormitoare si o forma aproape perfect patrata. Aceasta ultima caracteristica permite un aspect foarte confortabil al spatiilor si acces usor la toate camerele. BREBU are un living spatios care poate gazdui cu usurinta o bucatarie, o zona de luat masa si o zona de relaxare cu canapea si TV. Doua usi mari de sticla dubla permit accesul usor la curte sau gradina. Modelul ofera 3 dormitoare  ideale pentru un sejur in familie de 3-4 persoane sau ca cazare pentru un singur sau un cuplu. Am amenajat o usa dubla pentru intrarea principala de pe strada. Pur si simplu – aceasta este o Casa minunata din lemn pentru familia ta.

Livrarea in 10-12 saptamani

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.

Pretul include

TVA, grinzi, podea, pereti, usi si ferestre din lemn cu geam termopan (4/6/4, spatiu aer), cadru, sipci, feronerie si livrare.

Montaj

Fiecare etapă de instalare este indicată în mod clar în instrucțiunile de asamblare

26.453,00 

Comandă telefonic
 0734 222 101

 Lasă-ne un mesaj!

26.453,00 

Descriere

Casa din lemn BREBU (44 + 44 mm) 72 m² include:

- iving imens de 25 m² cu spatiu de bucatarie

♦ 3 dormitoare mari

♦ baie

♦ un hol mic

Alte puncte forte:

♦ 2 intrari cu usi duble in curte

♦ usa principala spre strada

♦ numarul de usi si ferestre asigura iluminarea naturala optima in interior

♦ realizata din lemn nordic de inalta calitate, precum si restul produselor noastre realizate

Casa din lemn BREBU (44 + 44 mm) 72 m²

Versiunea izolată de 44+44 mm este recomandată pentru o izolare optimă termică, fonică și rezistenta la umezeală. Aceasta este cea mai populară versiune izolată care este utilizată pentru majoritatea clădirilor noastre rezidențiale mari.

O așa-numită clădire cu perete dublu are doi pereti de lemn cu un spațiu de aer între ele. Modelele noastre twin skin au de obicei pereți de lemn de 34 + 34 mm (68 mm de lemn) sau pereți de lemn de 44 + 44 mm (88 mm de lemn). Spațiul de aer dintre pereții din lemn este de obicei folosit pentru izolație.

Daca va doriti o compartimentare personalizata a acestui model,  va rugam sa ne contactati la numerele dispobile din fiecare pagina

Va stam la dispozitie pentru intrebari ,detalii sau cereri de personalizari ale proiectelor noastre.

Pentru o discutie fata in fata va asteptam la showroom, detalii in pagina de contact

Pentru a vedea o lista cu alte kit-uri de case, cu aspect modern, pregatite sa fie izolate termic click aici


 0734 222 101

Imagini Tehnice

Specificatii

Înalțime la coamă

Grosime perete

Material

Material acoperiș

Material de podea

Număr de camere

Suprafață acoperiș

Suprafață totală

Ușă (lățime x înălțime)

Material invelitoare

Înălţime la streașină

Panta acoperișului

,

Dimensiuni ferestre

Calitate si beneficii

Întăriri anti furtună incluse

Structuri rezistente la furtuni pentru toate garajele și depozitele. Construcția va fi mai stabilă la vânturi puternice sau furtuni violente.

Pereții opuși sunt interschimbabili!

Majoritatea caselor noastre au ziduri opuse interschimbabile. Doriți să plasați fereastra din stânga pe partea dreaptă? Nimic mai simplu!


Geam dublu

Pentru toate modelele cu o grosime a peretelui de 44 mm, oferim gratuit ferestre și uși cu geam termopan.

Transport practic

Curierul nostru vă va contacta cu o săptămână înainte de livrare pentru a vă confirma ziua de livrare. Livrarea se face cu camionul cu macaraua.


Vezi toate calitatile

Feronerie inclusa

Asamblarea nu necesită neapărat multe cuie, șuruburi … Feroneria necesara pentru asamblare va fi la dispoziția dumneavoastră într-o pungă de plastic.

Podea inclusa (cu excepția garajelor)

Toate casele și casuțele noastre sunt echipate cu o podea groasă de 20 mm. Doar garajele sunt livrate fără podea.

Fundație de calitate garantată

Grinzile noastre tratate in autoclave de 70 mm x 50 mm oferă o bază solidă,fiind o condiție esențială pentru a garanta longevitatea structurii dvs. Grinzile sunt prevăzute pentru modelele cu podea.

Construim avand grija de natura

Casele noastre sunt realizate cu cherestea din păduri certificate FSC. Achiziționând unul dintre produsele noastre, puteți fi siguri că nicio pădure nu a fost deteriorată.

Structură dublă izolată

Structură din lemn dubla cu izolație interioară.

Atenție

Unele produse pot necesita autorizație de la primăria dumneavoastră. Prin urmare, vă rugăm să întrebați în prealabil la biroul tehnic local. Vă rămânem la dispoziție pentru informații suplimentare despre documentația care trebuie prezentată. Contactați-ne la numărul suprapus!

Garanție și asistență

Geamuri duble gratuite pentru clădiri și mai puternice! Acoperiș și pardoseală cu Nut și Feder inclus pentru rezistență durabilă. Calitate garantată. Pereții opuși sunt interschimbabili. carcasă interioară solidă și robustă pentru un acoperiș mult mai sigur. Încuietori sigure și balamale rezistente Folosim doar sticlă de calitate – fără plastic! Livrare convenabilă, calitate dovedită, servicii atente și utile pentru clienți.

Serviciul pentru clienți este disponibil în fiecare zi de luni până vineri, de la 8:00 la 17:00. Vă garantăm un serviciu complet pentru orice problemă care apare înainte și după livrare. Vom înlocui sau repara orice piese defecte sau lipsă. Dacă aveți îndoieli cu privire la modul de montare a casei dvs., ne puteți contacta oricând și vă vom ajuta să găsiți cea mai bună soluție. Serviciul este complet și la dispoziția dvs. de la acoperiș până la ultimul șurub de înșurubat!

Instrucțiuni de asamblare

Aveți nevoie de ajutor pentru asamblare?
Partenerii noștri de asamblare cu înaltă calificare vor fi bucuroși să instaleze pentru dvs. orice clădire din gama noastră. Vă rugăm să rețineți că prețul instalării este plătibil direct profesioniștilor montanți după finalizarea instalării.

Structurile noastre sunt ușor de asamblat

Toate părțile sunt numerotate secvențial.

Toate piesele sunt marcate cu precizie pentru a facilita identificarea cărei părți aparține.

Livrarea

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.