*Fotografiile și videoclipurile sunt orientative, produs vândut în lemn natural, fără culori. Vă rugăm consultați instrucțiunile de asamblare.

Casa din lemn MIRA (44 mm + placare) 150 m²

SKU: AV1787 Categorie: Etichetă:

Cand designul modern intalneste cea mai mare caracter practic… Aceasta este casa noastra exceptionala din lemn MIRA. Cu aspectul sau practic si estetic in forma de L, numeroasele camere multifunctionale, terasa acoperita spatioasa si doua bai, aceasta casa este o adevarata bijuterie pentru oricine cauta o casa de familie eleganta sau un spatiu de vacanta. Suntem incantati sa va prezentam acest model, care va poate duce experienta zilnica de wellness la culmi cu totul noi! Pentru confortul dumneavoastra, este disponibila si o versiune izolata a acestui model.

Livrarea in 8-9 saptamani

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.

Pretul include

TVA, grinzi, podea, pereti, usi si ferestre din lemn cu geam termopan (4/6/4, spatiu aer), cadru, sipci, feronerie si livrare.

Montaj

Fiecare etapă de instalare este indicată în mod clar în instrucțiunile de asamblare

52.490,00 

Comandă telefonic
 0734 222 101

 Lasă-ne un mesaj!

52.490,00 

Descriere

Punctele forte ale modelului Casa din lemn MIRA (44 mm + placare) 150 m²

• O terasa acoperita spatioasa cu acces direct in living (optional si contra cost, terasa poate fi extinsa cu o suprafata laterala suplimentara).

• Un spatiu de locuit spatios de 38 m² care poate gazdui o bucatarie mare, o sufragerie si zone de relaxare.

• Cateva alte piese care ar putea fi utilizate in diverse scopuri.

• O terasa eleganta in fata intrarii, un detaliu arhitectural dragut si practic.

• Doua spatii dedicate bailor si multiple altele pentru dressing sau spatii tehnice.

Casa din lemn MIRA (44 mm + placare) 150 m²

Bucurati-va de viata la maximum in cea mai recenta adaugare la colectia noastra MIRA. Descoperiti casa noastra superba din lemn, cu un spatiu interior mare, o acoperire contemporana si o forma eleganta! Aceasta structura uimitoare are potentialul de a deveni spatiul tau perfect pentru o resedinta primara sau secundara (in functie de alegerea unei versiuni detasate sau normale). Echilibrul ideal intre spatiul interior si cel exterior va va permite sa experimentati cea mai extrema relaxare si confort.

La fel ca si acest model, avem multe altele cu o compartimentare foarte buna si de suprafete similare. Va invitam sa le vizualizati, click aici


 0734 222 101

Imagini Tehnice

Specificatii

Dimensiuni ferestre

Înalțime la coamă

Grosime perete

Material

Material acoperiș

Material de podea

Suprafață totală

Ușă (lățime x înălțime)

Dimensiuni externe

Material invelitoare

Înălţime la streașină

Panta acoperișului

Calitate si beneficii

Întăriri anti furtună incluse

Structuri rezistente la furtuni pentru toate garajele și depozitele. Construcția va fi mai stabilă la vânturi puternice sau furtuni violente.

Pereții opuși sunt interschimbabili!

Majoritatea caselor noastre au ziduri opuse interschimbabile. Doriți să plasați fereastra din stânga pe partea dreaptă? Nimic mai simplu!


Geam dublu

Pentru toate modelele cu o grosime a peretelui de 44 mm, oferim gratuit ferestre și uși cu geam termopan.

Transport practic

Curierul nostru vă va contacta cu o săptămână înainte de livrare pentru a vă confirma ziua de livrare. Livrarea se face cu camionul cu macaraua.


Vezi toate calitatile

Feronerie inclusa

Asamblarea nu necesită neapărat multe cuie, șuruburi … Feroneria necesara pentru asamblare va fi la dispoziția dumneavoastră într-o pungă de plastic.

Podea inclusa (cu excepția garajelor)

Toate casele și casuțele noastre sunt echipate cu o podea groasă de 20 mm. Doar garajele sunt livrate fără podea.

Fundație de calitate garantată

Grinzile noastre tratate in autoclave de 70 mm x 50 mm oferă o bază solidă,fiind o condiție esențială pentru a garanta longevitatea structurii dvs. Grinzile sunt prevăzute pentru modelele cu podea.

Construim avand grija de natura

Casele noastre sunt realizate cu cherestea din păduri certificate FSC. Achiziționând unul dintre produsele noastre, puteți fi siguri că nicio pădure nu a fost deteriorată.

Structură dublă izolată

Structură din lemn dubla cu izolație interioară.

Atenție

Unele produse pot necesita autorizație de la primăria dumneavoastră. Prin urmare, vă rugăm să întrebați în prealabil la biroul tehnic local. Vă rămânem la dispoziție pentru informații suplimentare despre documentația care trebuie prezentată. Contactați-ne la numărul suprapus!

Garanție și asistență

Geamuri duble gratuite pentru clădiri și mai puternice! Acoperiș și pardoseală cu Nut și Feder inclus pentru rezistență durabilă. Calitate garantată. Pereții opuși sunt interschimbabili. carcasă interioară solidă și robustă pentru un acoperiș mult mai sigur. Încuietori sigure și balamale rezistente Folosim doar sticlă de calitate – fără plastic! Livrare convenabilă, calitate dovedită, servicii atente și utile pentru clienți.

Serviciul pentru clienți este disponibil în fiecare zi de luni până vineri, de la 8:00 la 17:00. Vă garantăm un serviciu complet pentru orice problemă care apare înainte și după livrare. Vom înlocui sau repara orice piese defecte sau lipsă. Dacă aveți îndoieli cu privire la modul de montare a casei dvs., ne puteți contacta oricând și vă vom ajuta să găsiți cea mai bună soluție. Serviciul este complet și la dispoziția dvs. de la acoperiș până la ultimul șurub de înșurubat!

Instrucțiuni de asamblare

Aveți nevoie de ajutor pentru asamblare?
Partenerii noștri de asamblare cu înaltă calificare vor fi bucuroși să instaleze pentru dvs. orice clădire din gama noastră. Vă rugăm să rețineți că prețul instalării este plătibil direct profesioniștilor montanți după finalizarea instalării.

Structurile noastre sunt ușor de asamblat

Toate părțile sunt numerotate secvențial.

Toate piesele sunt marcate cu precizie pentru a facilita identificarea cărei părți aparține.

Livrarea

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.