*Fotografiile și videoclipurile sunt orientative, produs vândut în lemn natural, fără culori. Vă rugăm consultați instrucțiunile de asamblare.

Casa din lemn ZAGANU (44+44 mm) 84 m² + terasa de 18 m² + garaj de 20 m²

SKU: AV336-2 Categorie: Etichete: ,

Va puteti bucura acum mai mult de casa dvs. ZAGANU (3 dormitoare, spatiu de locuit mare, o terasa frumoasa si mai presus de toate un garaj integrat), intr-o versiune despartitoare dubla de 44 + 44 mm. Izolatie mai buna pentru un confort mai bun. O optiune care nu trebuie trecuta cu vederea!

Livrarea in 8-9 saptamani

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.

Pretul include

TVA, grinzi, podea, pereti, usi si ferestre din lemn cu geam termopan (4/6/4, spatiu aer), cadru, sipci, feronerie si livrare.

Montaj

Fiecare etapă de instalare este indicată în mod clar în instrucțiunile de asamblare

Prețul inițial a fost: 43.310,00 €.Prețul curent este: 38.546,00 €.

Comandă telefonic
 0734 222 102

 Lasă-ne un mesaj!

Prețul inițial a fost: 43.310,00 €.Prețul curent este: 38.546,00 €.

Descriere

Descoperiti casa din lemn ZAGANU, versiune 44 + 44mm. O compartimentare dubla pentru o izolare mai buna. Finisajul din lemn, interior si exterior, cabana nu isi va pierde farmecul chiar si ca izolat. O casa din lemn pentru tine si familia ta, 3 dormitoare, spatiu de locuit mare, o terasa frumoasa si, mai presus de toate, un garaj integrat in structura. All-in-one.

Punctele forte ale modelului Casa din lemn Zaganu

• Garaj integrat, atașat direct la casa principală, oferind acces ușor la vehiculul dumneavoastră.

• O verandă spațioasă de 17 m² care oferă un spațiu primitor pentru relaxare în aer liber.

• O intrare principală mare cu geam dublu și ușile elegante de terasă vorbitoare de engleză sporesc aspectul tradițional al proprietății.

• 3 dormitoare mici care pot servi și pentru alte scopuri precum birou, cameră de hobby sau altele.

• O zonă de living de 25 m², care include o bucătărie deschisă și o zonă de luat masa, oferindu-vă un loc minunat pentru a vă relaxa în confort cu familia.

• Un spatiu de baie pentru confort maxim de locuit.

Vrei să experimentezi un stil de viață mai relaxat și să te muți într-un loc mai aproape de natură, să ai o grădină frumoasă și luxuriantă și să te bucuri de priveliștea de pe veranda ta confortabilă? . Investește într-un confort de locuit magnific și nu te uita niciodată înapoi.

Ne straduim sa imbunatatim varietate de modele in mod constant, pentru alte modele similare click aici


 0734 222 102

Imagini Tehnice

Specificatii

Dimensiuni ferestre

Înalțime la coamă

Material

Material acoperiș

Număr de camere

Suprafață acoperiș

Suprafață totală

Ușă (lățime x înălțime)

Dimensiuni externe

Material invelitoare

Înălţime la streașină

Panta acoperișului

Tratament pentru lemn

Calitate si beneficii

Întăriri anti furtună incluse

Structuri rezistente la furtuni pentru toate garajele și depozitele. Construcția va fi mai stabilă la vânturi puternice sau furtuni violente.

Pereții opuși sunt interschimbabili!

Majoritatea caselor noastre au ziduri opuse interschimbabile. Doriți să plasați fereastra din stânga pe partea dreaptă? Nimic mai simplu!


Geam dublu

Pentru toate modelele cu o grosime a peretelui de 44 mm, oferim gratuit ferestre și uși cu geam termopan.

Transport practic

Curierul nostru vă va contacta cu o săptămână înainte de livrare pentru a vă confirma ziua de livrare. Livrarea se face cu camionul cu macaraua.


Vezi toate calitatile

Feronerie inclusa

Asamblarea nu necesită neapărat multe cuie, șuruburi … Feroneria necesara pentru asamblare va fi la dispoziția dumneavoastră într-o pungă de plastic.

Podea inclusa (cu excepția garajelor)

Toate casele și casuțele noastre sunt echipate cu o podea groasă de 20 mm. Doar garajele sunt livrate fără podea.

Fundație de calitate garantată

Grinzile noastre tratate in autoclave de 70 mm x 50 mm oferă o bază solidă,fiind o condiție esențială pentru a garanta longevitatea structurii dvs. Grinzile sunt prevăzute pentru modelele cu podea.

Construim avand grija de natura

Casele noastre sunt realizate cu cherestea din păduri certificate FSC. Achiziționând unul dintre produsele noastre, puteți fi siguri că nicio pădure nu a fost deteriorată.

Structură dublă izolată

Structură din lemn dubla cu izolație interioară.

Atenție

Unele produse pot necesita autorizație de la primăria dumneavoastră. Prin urmare, vă rugăm să întrebați în prealabil la biroul tehnic local. Vă rămânem la dispoziție pentru informații suplimentare despre documentația care trebuie prezentată. Contactați-ne la numărul suprapus!

Garanție și asistență

Geamuri duble gratuite pentru clădiri și mai puternice! Acoperiș și pardoseală cu Nut și Feder inclus pentru rezistență durabilă. Calitate garantată. Pereții opuși sunt interschimbabili. carcasă interioară solidă și robustă pentru un acoperiș mult mai sigur. Încuietori sigure și balamale rezistente Folosim doar sticlă de calitate – fără plastic! Livrare convenabilă, calitate dovedită, servicii atente și utile pentru clienți.

Serviciul pentru clienți este disponibil în fiecare zi de luni până vineri, de la 8:00 la 17:00. Vă garantăm un serviciu complet pentru orice problemă care apare înainte și după livrare. Vom înlocui sau repara orice piese defecte sau lipsă. Dacă aveți îndoieli cu privire la modul de montare a casei dvs., ne puteți contacta oricând și vă vom ajuta să găsiți cea mai bună soluție. Serviciul este complet și la dispoziția dvs. de la acoperiș până la ultimul șurub de înșurubat!

Instrucțiuni de asamblare

Aveți nevoie de ajutor pentru asamblare?
Partenerii noștri de asamblare cu înaltă calificare vor fi bucuroși să instaleze pentru dvs. orice clădire din gama noastră. Vă rugăm să rețineți că prețul instalării este plătibil direct profesioniștilor montanți după finalizarea instalării.

Structurile noastre sunt ușor de asamblat

Toate părțile sunt numerotate secvențial.

Toate piesele sunt marcate cu precizie pentru a facilita identificarea cărei părți aparține.

Livrarea

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.