*Fotografiile și videoclipurile sunt orientative, produs vândut în lemn natural, fără culori. Vă rugăm consultați instrucțiunile de asamblare.

Casuta din lemn BEGA (44 mm) 4×3 m 12 m²

SKU: AV026 Categorii: , Etichetă:

Căsuța de vacanta spatioasa BEGA are pereți groși de 44 mm si este fabricata din molid scandinav / pin nordic crescut lent, care ofera o izolatie naturala excelenta. Datorita designului sau spatios, veti avea mult spatiu de mobilat. Poate fi folosit ca loc de munca, camera de joaca sau ca depozit elegant si spatios. Include geamuri termopan standard.

Livrarea in 6-9 saptamani

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.

Pretul include

TVA, grinzi, podea, pereti, usi si ferestre din lemn cu geam termopan (4/6/4, spatiu aer), cadru, sipci, feronerie.

Montaj

Fiecare etapă de instalare este indicată în mod clar în instrucțiunile de asamblare

3.856,00 

Comandă telefonic
 0734 222 101

 Lasă-ne un mesaj!

3.856,00 

Descriere

Pereții modelului  BEGA (44 mm) 4x3 m 12 m² sunt interschimbabili, la fel ca toate casele noastre, astfel incat usile si ferestrele pot fi asezate pe orice perete.

Peretele de 44 mm este folosit pentru majoritatea produselor noastre. Face clădirea mai etanșă, adăugând astfel mai multă stabilitate, robustețe și o mai bună izolare termică.

Extinderea frontala a acoperisului are o lungime de 70 cm, asigurand protectie impotriva ploii si a soarelui. Pardoseala de 20 mm grosime si placile de acoperis sunt incluse in pret fara costuri suplimentare.

Actualizam permanent lista de produse din aceasta categorie, va invitam sa verificati gama completa aici

In plus, casuta de gradina Casuta din lemn BEGA (44 mm) 4x3 m este disponibila și la o versiune izolata cu pereti dubli, la un cost suplimentar. Aceasta include doi pereti de 44 mm, cu placi izolatoare groase de 50 mm inserate intre ele.

Va invitam sa ne contactati pentru orice informatii, eventuale modificari sau personalizari.

Toate casele noastre vin sub forma de kit Do it Your self, adica usor de instalat.

Toate piesele ce compun căsuța BEGA sunt etichetate si numerotate individual, iar manualul de asamblare este ușor de înțeles.

Comenzile se fac prin formularul disponibil pe site, telefonic sau pe mail.

Va asteptam la showroom sau contactati-ne telefonic


 0734 222 101

Imagini Tehnice

Specificatii

Material

Grosime perete

Suprafață acoperiș

Înălţime la streașină

Panta acoperișului

Înalțime la coamă

Suprafață totală

Ușă (lățime x înălțime)

Material invelitoare

Material de podea

Material acoperiș

Dimensiuni ferestre

Sageac

Calitate si beneficii

Întăriri anti furtună incluse

Structuri rezistente la furtuni pentru toate garajele și depozitele. Construcția va fi mai stabilă la vânturi puternice sau furtuni violente.

Pereții opuși sunt interschimbabili!

Majoritatea caselor noastre au ziduri opuse interschimbabile. Doriți să plasați fereastra din stânga pe partea dreaptă? Nimic mai simplu!


Geam dublu

Pentru toate modelele cu o grosime a peretelui de 44 mm, oferim gratuit ferestre și uși cu geam termopan.

Transport practic

Curierul nostru vă va contacta cu o săptămână înainte de livrare pentru a vă confirma ziua de livrare. Livrarea se face cu camionul cu macaraua.


Vezi toate calitatile

Feronerie inclusa

Asamblarea nu necesită neapărat multe cuie, șuruburi … Feroneria necesara pentru asamblare va fi la dispoziția dumneavoastră într-o pungă de plastic.

Podea inclusa (cu excepția garajelor)

Toate casele și casuțele noastre sunt echipate cu o podea groasă de 20 mm. Doar garajele sunt livrate fără podea.

Fundație de calitate garantată

Grinzile noastre tratate in autoclave de 70 mm x 50 mm oferă o bază solidă,fiind o condiție esențială pentru a garanta longevitatea structurii dvs. Grinzile sunt prevăzute pentru modelele cu podea.

Construim avand grija de natura

Casele noastre sunt realizate cu cherestea din păduri certificate FSC. Achiziționând unul dintre produsele noastre, puteți fi siguri că nicio pădure nu a fost deteriorată.

Structură dublă izolată

Structură din lemn dubla cu izolație interioară.

Atenție

Unele produse pot necesita autorizație de la primăria dumneavoastră. Prin urmare, vă rugăm să întrebați în prealabil la biroul tehnic local. Vă rămânem la dispoziție pentru informații suplimentare despre documentația care trebuie prezentată. Contactați-ne la numărul suprapus!

Garanție și asistență

Geamuri duble gratuite pentru clădiri și mai puternice! Acoperiș și pardoseală cu Nut și Feder inclus pentru rezistență durabilă. Calitate garantată. Pereții opuși sunt interschimbabili. carcasă interioară solidă și robustă pentru un acoperiș mult mai sigur. Încuietori sigure și balamale rezistente Folosim doar sticlă de calitate – fără plastic! Livrare convenabilă, calitate dovedită, servicii atente și utile pentru clienți.

Serviciul pentru clienți este disponibil în fiecare zi de luni până vineri, de la 8:00 la 17:00. Vă garantăm un serviciu complet pentru orice problemă care apare înainte și după livrare. Vom înlocui sau repara orice piese defecte sau lipsă. Dacă aveți îndoieli cu privire la modul de montare a casei dvs., ne puteți contacta oricând și vă vom ajuta să găsiți cea mai bună soluție. Serviciul este complet și la dispoziția dvs. de la acoperiș până la ultimul șurub de înșurubat!

Instrucțiuni de asamblare

Aveți nevoie de ajutor pentru asamblare?
Partenerii noștri de asamblare cu înaltă calificare vor fi bucuroși să instaleze pentru dvs. orice clădire din gama noastră. Vă rugăm să rețineți că prețul instalării este plătibil direct profesioniștilor montanți după finalizarea instalării.

Structurile noastre sunt ușor de asamblat

Toate părțile sunt numerotate secvențial.

Toate piesele sunt marcate cu precizie pentru a facilita identificarea cărei părți aparține.

Livrarea

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.