*Fotografiile și videoclipurile sunt orientative, produs vândut în lemn natural, fără culori. Vă rugăm consultați instrucțiunile de asamblare.

Casa din lemn de gradina SOIMUL(44 mm) 6×4 m 24 mp + terasa 11 mp

SKU: AV333 Categorie: Etichete: ,

Un spatiu deschis minunat gata sa iti indeplineasca visele. Fie ca aveti nevoie de un spatiu pentru a studia, lucra sau relaxa, iata mediul potrivit pentru dvs. Posibilitatea de a patrunde in lumina soarelui, dar de a pastra intimitatea este minunata. Adaugati scaune in aer liber sub veranda generoasa pentru zile linistite si seri distractive. O casa de care poti fi mandru.

Livrarea in 5-7 saptamani

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.

Pretul include

TVA, grinzi, podea, pereti, usi si ferestre din lemn cu geam termopan (4/6/4, spatiu aer), cadru, sipci, feronerie.

Montaj

Fiecare etapă de instalare este indicată în mod clar în instrucțiunile de asamblare

7.356,00 

Comandă telefonic
 0734 222 102

 Lasă-ne un mesaj!

7.356,00 

Descriere

Aceasta Casa din lemn de gradina SOIMUL(44 mm) 6x4 m 24 mp + terasa 11 mp este realizata cu grinzi din lemn de pin nordic de 44 mm, care ofera o constructie si o soliditate de inalta calitate.

Peretele de 44 mm este folosit pentru majoritatea produselor noastre. Face clădirea mai etanșă, adăugând astfel mai multă stabilitate, robustețe și o mai bună izolare termică.

Podeaua si acoperisul sunt confectionate din scandura fasonata cu nut si feder de 20 mm incluse pentru un finisaj excelent.

Ferestrele si usile mari sunt toate cu geam termopan. Acest lucru ofera avantajul de a reduce zgomotul extern care poate aparea si de a mentine temperatura interna temperata. Toate balamalele si incuietorile sunt la cel mai inalt standard si sunt sigure si sunt incluse in pret.

O casa simpla, dar frumoasa si functionala, in care ne-am gandit la toate pentru tine.

Va invitam sa ne contactati pentru orice informatii, eventuale modificari sau personalizari.

A avea un spațiu personal de relaxare îți poate îmbunătăți semnificativ calitatea vieții, așa că dacă visezi de mult la o astfel de soluție, Casa din lemn de gradina SOIMUL(44 mm) 6x4 m 24 mp + terasa 11 mp  ar putea fi alegerea potrivită!

Actualizam permanent lista de produse din aceasta categorie, va invitam sa verificati gama completa aici

Toate casele noastre vin sub forma de kit Do it Your self, adica usor de instalat.

Toate piesele ce compun casuta din lemn sunt etichetate si numerotate individual, iar manualul de asamblare este lesne de inteles.

Comenzile se fac prin formularul disponibil pe site, telefonic sau pe mail.

Va asteptam la showroom sau contactati-ne telefonic


 0734 222 102

Imagini Tehnice

Specificatii

Dimensiuni ferestre

,

Înalțime la coamă

,

Grosime perete

Material

Material acoperiș

Material de podea

Număr de camere

Suprafață acoperiș

Suprafață totală

Ușă (lățime x înălțime)

Material invelitoare

Înălţime la streașină

Calitate si beneficii

Întăriri anti furtună incluse

Structuri rezistente la furtuni pentru toate garajele și depozitele. Construcția va fi mai stabilă la vânturi puternice sau furtuni violente.

Pereții opuși sunt interschimbabili!

Majoritatea caselor noastre au ziduri opuse interschimbabile. Doriți să plasați fereastra din stânga pe partea dreaptă? Nimic mai simplu!


Geam dublu

Pentru toate modelele cu o grosime a peretelui de 44 mm, oferim gratuit ferestre și uși cu geam termopan.

Transport practic

Curierul nostru vă va contacta cu o săptămână înainte de livrare pentru a vă confirma ziua de livrare. Livrarea se face cu camionul cu macaraua.


Vezi toate calitatile

Feronerie inclusa

Asamblarea nu necesită neapărat multe cuie, șuruburi … Feroneria necesara pentru asamblare va fi la dispoziția dumneavoastră într-o pungă de plastic.

Podea inclusa (cu excepția garajelor)

Toate casele și casuțele noastre sunt echipate cu o podea groasă de 20 mm. Doar garajele sunt livrate fără podea.

Fundație de calitate garantată

Grinzile noastre tratate in autoclave de 70 mm x 50 mm oferă o bază solidă,fiind o condiție esențială pentru a garanta longevitatea structurii dvs. Grinzile sunt prevăzute pentru modelele cu podea.

Construim avand grija de natura

Casele noastre sunt realizate cu cherestea din păduri certificate FSC. Achiziționând unul dintre produsele noastre, puteți fi siguri că nicio pădure nu a fost deteriorată.

Structură dublă izolată

Structură din lemn dubla cu izolație interioară.

Atenție

Unele produse pot necesita autorizație de la primăria dumneavoastră. Prin urmare, vă rugăm să întrebați în prealabil la biroul tehnic local. Vă rămânem la dispoziție pentru informații suplimentare despre documentația care trebuie prezentată. Contactați-ne la numărul suprapus!

Garanție și asistență

Geamuri duble gratuite pentru clădiri și mai puternice! Acoperiș și pardoseală cu Nut și Feder inclus pentru rezistență durabilă. Calitate garantată. Pereții opuși sunt interschimbabili. carcasă interioară solidă și robustă pentru un acoperiș mult mai sigur. Încuietori sigure și balamale rezistente Folosim doar sticlă de calitate – fără plastic! Livrare convenabilă, calitate dovedită, servicii atente și utile pentru clienți.

Serviciul pentru clienți este disponibil în fiecare zi de luni până vineri, de la 8:00 la 17:00. Vă garantăm un serviciu complet pentru orice problemă care apare înainte și după livrare. Vom înlocui sau repara orice piese defecte sau lipsă. Dacă aveți îndoieli cu privire la modul de montare a casei dvs., ne puteți contacta oricând și vă vom ajuta să găsiți cea mai bună soluție. Serviciul este complet și la dispoziția dvs. de la acoperiș până la ultimul șurub de înșurubat!

Instrucțiuni de asamblare

Aveți nevoie de ajutor pentru asamblare?
Partenerii noștri de asamblare cu înaltă calificare vor fi bucuroși să instaleze pentru dvs. orice clădire din gama noastră. Vă rugăm să rețineți că prețul instalării este plătibil direct profesioniștilor montanți după finalizarea instalării.

Structurile noastre sunt ușor de asamblat

Toate părțile sunt numerotate secvențial.

Toate piesele sunt marcate cu precizie pentru a facilita identificarea cărei părți aparține.

Livrarea

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.