*Fotografiile și videoclipurile sunt orientative, produs vândut în lemn natural, fără culori. Vă rugăm consultați instrucțiunile de asamblare.

Casa din lemn ARIES (66 mm) 132 m² + terasa 13 m²

SKU: AV221 Categorie: Etichete: ,

Video aici

Casa din lemn cu două etaje ARIES este foarte populară la mulți dintre clienții noștri. Te va seduce nu numai prin estetica sa uluitoare, ci și prin amenajarea interioară practică, care va permite fiecărui membru al familiei sau oaspetelui tău să se bucure de intimitatea sa. Un alt punct forte al acestui model este terasa sa magnifică acoperită de 13,5 m², care vă va permite să vă bucurați de serile de vară în aer liber alături de cei dragi. Pentru confortul dumneavoastră, este disponibilă și o versiune izolată a acestui model.

Livrarea in 6-9 saptamani

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.

Pretul include

TVA, grinzi, podea, pereti, usi si ferestre din lemn cu geam termopan (4/6/4, spatiu aer), cadru, sipci, feronerie si livrare.

Montaj

Fiecare etapă de instalare este indicată în mod clar în instrucțiunile de asamblare

44.916,00 

Comandă telefonic
 0734 222 101

 Lasă-ne un mesaj!

44.916,00 

Descriere

Casa din lemn ARIES (66 mm) 132 m² + terasa 13 m²

• Un aspect pe două etaje, permițându-vă să vă organizați spațiul de locuit în cel mai practic mod posibil.
• Un dormitor matrimonial mare la primul etaj, oferindu-va suficient spatiu pentru a va odihni confortabil.
• 2 până la 4 dormitoare la etajul doi (în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră), permițându-vă să creați un spațiu individual pentru toți membrii familiei.
• O verandă spațioasă de 13,5 m² pentru a vă relaxa confortabil afară.
• Un living extraordinar de spatios cu acces direct la exterior.
• Numeroase ferestre și uși mari, asigurându-vă confortul și permițând luminii naturale să treacă în interior.

Casa din lemn ARIES (66 mm) 132 m² + terasa 13 m²

Oamenii care caută estetică, spațiu și confort vor aprecia foarte mult casa noastră din lemn Aries. Oferind multe posibilități de amenajare interioară, această casă este un adevărat răsfăț pentru familiile mijlocii și mari. Datorită dimensiunilor și spațiului bine amenajat, puteți sta confortabil cu toată familia sau vă puteți invita prietenii și puteți petrece timpuri bune împreună în casa voastră frumoasă din lemn.

Acest model de casa din lemn exista si intr-o versiune cu pereti dublati ce permite izloarea, click aici


 0734 222 101

Imagini Tehnice

Specificatii

Dimensiuni ferestre

Înalțime la coamă

Grosime perete

Material

Material acoperiș

Material de podea

Număr de camere

Suprafață acoperiș

Suprafață totală

Ușă (lățime x înălțime)

Material invelitoare

Înălţime la streașină

Panta acoperișului

Calitate si beneficii

Întăriri anti furtună incluse

Structuri rezistente la furtuni pentru toate garajele și depozitele. Construcția va fi mai stabilă la vânturi puternice sau furtuni violente.

Pereții opuși sunt interschimbabili!

Majoritatea caselor noastre au ziduri opuse interschimbabile. Doriți să plasați fereastra din stânga pe partea dreaptă? Nimic mai simplu!


Geam dublu

Pentru toate modelele cu o grosime a peretelui de 44 mm, oferim gratuit ferestre și uși cu geam termopan.

Transport practic

Curierul nostru vă va contacta cu o săptămână înainte de livrare pentru a vă confirma ziua de livrare. Livrarea se face cu camionul cu macaraua.


Vezi toate calitatile

Feronerie inclusa

Asamblarea nu necesită neapărat multe cuie, șuruburi … Feroneria necesara pentru asamblare va fi la dispoziția dumneavoastră într-o pungă de plastic.

Podea inclusa (cu excepția garajelor)

Toate casele și casuțele noastre sunt echipate cu o podea groasă de 20 mm. Doar garajele sunt livrate fără podea.

Fundație de calitate garantată

Grinzile noastre tratate in autoclave de 70 mm x 50 mm oferă o bază solidă,fiind o condiție esențială pentru a garanta longevitatea structurii dvs. Grinzile sunt prevăzute pentru modelele cu podea.

Construim avand grija de natura

Casele noastre sunt realizate cu cherestea din păduri certificate FSC. Achiziționând unul dintre produsele noastre, puteți fi siguri că nicio pădure nu a fost deteriorată.

Structură dublă izolată

Structură din lemn dubla cu izolație interioară.

Atenție

Unele produse pot necesita autorizație de la primăria dumneavoastră. Prin urmare, vă rugăm să întrebați în prealabil la biroul tehnic local. Vă rămânem la dispoziție pentru informații suplimentare despre documentația care trebuie prezentată. Contactați-ne la numărul suprapus!

Garanție și asistență

Geamuri duble gratuite pentru clădiri și mai puternice! Acoperiș și pardoseală cu Nut și Feder inclus pentru rezistență durabilă. Calitate garantată. Pereții opuși sunt interschimbabili. carcasă interioară solidă și robustă pentru un acoperiș mult mai sigur. Încuietori sigure și balamale rezistente Folosim doar sticlă de calitate – fără plastic! Livrare convenabilă, calitate dovedită, servicii atente și utile pentru clienți.

Serviciul pentru clienți este disponibil în fiecare zi de luni până vineri, de la 8:00 la 17:00. Vă garantăm un serviciu complet pentru orice problemă care apare înainte și după livrare. Vom înlocui sau repara orice piese defecte sau lipsă. Dacă aveți îndoieli cu privire la modul de montare a casei dvs., ne puteți contacta oricând și vă vom ajuta să găsiți cea mai bună soluție. Serviciul este complet și la dispoziția dvs. de la acoperiș până la ultimul șurub de înșurubat!

Instrucțiuni de asamblare

Aveți nevoie de ajutor pentru asamblare?
Partenerii noștri de asamblare cu înaltă calificare vor fi bucuroși să instaleze pentru dvs. orice clădire din gama noastră. Vă rugăm să rețineți că prețul instalării este plătibil direct profesioniștilor montanți după finalizarea instalării.

Structurile noastre sunt ușor de asamblat

Toate părțile sunt numerotate secvențial.

Toate piesele sunt marcate cu precizie pentru a facilita identificarea cărei părți aparține.

Livrarea

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.