*Fotografiile și videoclipurile sunt orientative, produs vândut în lemn natural, fără culori. Vă rugăm consultați instrucțiunile de asamblare.

Casa din lemn Comana (44 mm) 56 mp

SKU: AV324 Categorie: Etichetă:

Video disponibil pentru acest produs, clicik pe link: https://youtu.be/4zde9WjHjGo

Fantastica casa din lemn Comana 8x7m ofera suficient spatiu pentru fiecare nevoie. Un spatiu deschis pentru a locui sau a lucra, cu o baie separata. Puteti personaliza aceasta casa din lemn in functie de nevoile dvs.: poate deveni cu usurinta fie o sala de sport privata, o casa de oaspeti sau un birou, Comana ofera o multitudine de posibilitati.

Livrarea in 10-12 saptamani

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.

Pretul include

TVA, grinzi, podea, pereti, usi si ferestre din lemn cu geam termopan (4/6/4, spatiu aer), cadru, sipci, feronerie si livrare.

Montaj

Fiecare etapă de instalare este indicată în mod clar în instrucțiunile de asamblare

13.612,00 

Comandă telefonic
 0734 222 101

 Lasă-ne un mesaj!

13.612,00 

Descriere

 

 

 

 

Punctele forte ale modelului Casa din lemn Comana (44 mm) 56 mp sunt:

- Cele doua usi duble si ferestrele mari nu numai ca sunt frumoase din punct de vedere estetic, dar si permit luminii naturale sa patrunda in casa pe tot parcursul zilei

- Spatiu interior de 48 m², suprafata dreptunghiulara care va permite sa organizati spatiile interioare dupa cum doriti

- O chicineta compacta si o zona specifica de baie pentru a garanta un confort

- Locul in care traim si ceea ce ne inconjoara ne poate inspira sa facem lucruri minunate: din acest motiv, scufundarea intr-o cladire arhitecturala estetica frumoasa.

Putem aduce modificari sau ajustari dupa preferintele dumneavoastra.

Va recomandam si alte modele similare aici

Casa din lemn Comana (44 mm) 56 mp a fost creata pentru o persoana care iubeste atentia la detalii, spatiu si confort.

Va stam la dispozitie pentru intrebari ,detalii sau cereri de personalizari ale proiectelor noastre.

Pentru o discutie fata in fata va asteptam la showroom, detalii in pagina de contact

Realizata din rasinoase de cea mai buna calitate, pin nordic cu crestere lenta.

Peretii sunt realizati din grinzi de 44 mm grosime pentru o rezistenta si stabilitate sporite.

Ferestrele si usile mari sunt vitrate si echipate cu geam termopan pentru a reduce impactul sonor extern si a creste rezistenta termica in lunile mai reci.

Acoperisul si podeaua sunt compuse din placi rezistente care completeaza profilul structurii, conferindu-i rezistenta si stabilitate mai mari.

Video disponibil pentru acest produs, clicik pe link: https://youtu.be/4zde9WjHjGo


 0734 222 101

Imagini Tehnice

Specificatii

Dimensiuni ferestre

Înalțime la coamă

,

Grosime perete

Material

Material acoperiș

Material de podea

Număr de camere

Suprafață acoperiș

Suprafață totală

Ușă (lățime x înălțime)

Material invelitoare

Înălţime la streașină

,

Panta acoperișului

,

Calitate si beneficii

Întăriri anti furtună incluse

Structuri rezistente la furtuni pentru toate garajele și depozitele. Construcția va fi mai stabilă la vânturi puternice sau furtuni violente.

Pereții opuși sunt interschimbabili!

Majoritatea caselor noastre au ziduri opuse interschimbabile. Doriți să plasați fereastra din stânga pe partea dreaptă? Nimic mai simplu!


Geam dublu

Pentru toate modelele cu o grosime a peretelui de 44 mm, oferim gratuit ferestre și uși cu geam termopan.

Transport practic

Curierul nostru vă va contacta cu o săptămână înainte de livrare pentru a vă confirma ziua de livrare. Livrarea se face cu camionul cu macaraua.


Vezi toate calitatile

Feronerie inclusa

Asamblarea nu necesită neapărat multe cuie, șuruburi … Feroneria necesara pentru asamblare va fi la dispoziția dumneavoastră într-o pungă de plastic.

Podea inclusa (cu excepția garajelor)

Toate casele și casuțele noastre sunt echipate cu o podea groasă de 20 mm. Doar garajele sunt livrate fără podea.

Fundație de calitate garantată

Grinzile noastre tratate in autoclave de 70 mm x 50 mm oferă o bază solidă,fiind o condiție esențială pentru a garanta longevitatea structurii dvs. Grinzile sunt prevăzute pentru modelele cu podea.

Construim avand grija de natura

Casele noastre sunt realizate cu cherestea din păduri certificate FSC. Achiziționând unul dintre produsele noastre, puteți fi siguri că nicio pădure nu a fost deteriorată.

Structură dublă izolată

Structură din lemn dubla cu izolație interioară.

Atenție

Unele produse pot necesita autorizație de la primăria dumneavoastră. Prin urmare, vă rugăm să întrebați în prealabil la biroul tehnic local. Vă rămânem la dispoziție pentru informații suplimentare despre documentația care trebuie prezentată. Contactați-ne la numărul suprapus!

Garanție și asistență

Geamuri duble gratuite pentru clădiri și mai puternice! Acoperiș și pardoseală cu Nut și Feder inclus pentru rezistență durabilă. Calitate garantată. Pereții opuși sunt interschimbabili. carcasă interioară solidă și robustă pentru un acoperiș mult mai sigur. Încuietori sigure și balamale rezistente Folosim doar sticlă de calitate – fără plastic! Livrare convenabilă, calitate dovedită, servicii atente și utile pentru clienți.

Serviciul pentru clienți este disponibil în fiecare zi de luni până vineri, de la 8:00 la 17:00. Vă garantăm un serviciu complet pentru orice problemă care apare înainte și după livrare. Vom înlocui sau repara orice piese defecte sau lipsă. Dacă aveți îndoieli cu privire la modul de montare a casei dvs., ne puteți contacta oricând și vă vom ajuta să găsiți cea mai bună soluție. Serviciul este complet și la dispoziția dvs. de la acoperiș până la ultimul șurub de înșurubat!

Instrucțiuni de asamblare

Aveți nevoie de ajutor pentru asamblare?
Partenerii noștri de asamblare cu înaltă calificare vor fi bucuroși să instaleze pentru dvs. orice clădire din gama noastră. Vă rugăm să rețineți că prețul instalării este plătibil direct profesioniștilor montanți după finalizarea instalării.

Structurile noastre sunt ușor de asamblat

Toate părțile sunt numerotate secvențial.

Toate piesele sunt marcate cu precizie pentru a facilita identificarea cărei părți aparține.

Livrarea

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.