*Fotografiile și videoclipurile sunt orientative, produs vândut în lemn natural, fără culori. Vă rugăm consultați instrucțiunile de asamblare.

Casa din lemn DELTA (44+44mm) 75 m²

SKU: AV1069 Categorie: Etichetă:

Aceasta casa din lemn a fost proiectata sa permita cat mai multa lumina naturala posibila, permitandu-va in acelasi timp sa va bucurati de peisajul din jur. Datorita formei sale dreptunghiulare si a celor 4 usi imense cu geam termopan, DELTA va fi alegerea ideala pentru oricine doreste sa aiba un practic habitat si confortabil pentru 4 persoane sau mai mult. Va puteti bucura de camera de zi spatioasa de 23 m², situata in centrul casei. Acesta zona este suficient de mare pentru a gazdui o bucatarie, o sufragerie si un colt cu TV.

Livrarea in 10-12 saptamani

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.

Pretul include

TVA, grinzi, podea, pereti, usi si ferestre din lemn cu geam termopan (4/6/4, spatiu aer), cadru, sipci, feronerie si livrare.

Montaj

Fiecare etapă de instalare este indicată în mod clar în instrucțiunile de asamblare

28.016,00 

Comandă telefonic
 0734 222 101

 Lasă-ne un mesaj!

28.016,00 

Descriere

Puncte forte ale modelului Casa din lemn DELTA (44+44mm) 75 m²:

• 3 camere, care oferă rezidenți  spații de odihna separate în toată intimitatea, și permite primirea invitaților  tot timpul
• O cameră de zi spațioasă de 23 m², cu bucătărie deschisă , va permite sa va organizati în mod confortabil.
• O terasă mare (opțională) de 30 m² pentru a vă începe zilele cu un pahar de cai cald sau cafea în mana
• 4 usi cu geam dublu orientat catre terasa, asigurând acces usor la exterior si luminozitate mare la interior
• 2 spații mici care poate fi folosite  pentru diferite scopuri.
• 2 bai, asigurand un mare confort locuintei.

Casa din lemn DELTA (44+44mm) 75 m² a fost proiectata sa permita cat mai multa lumina naturala posibila, permitandu-va in acelasi timp sa va bucurati de peisajul din jur.

Va stam la dispozitie pentru intrebari ,detalii sau cereri de personalizari ale proiectelor noastre.

Această casă are toate elementele esențiale ale unui spațiu de locuit funcțional și o terasă frumoasă.

Va stam la dispozitie pentru intrebari ,detalii sau cereri de personalizari ale proiectelor noastre. Mai multe poze reale cu acest model gasiti aici

Pentru o discutie fata in fata va asteptam la showroom, detalii in pagina de contact

Pentru a vedea o lista cu alte kit-uri de case, cu aspect modern, pregatite sa fie izolate termic click aici

 


 0734 222 101

Imagini Tehnice

Specificatii

Grosime perete

Material

Material acoperiș

Material de podea

Număr de camere

Suprafață acoperiș

Suprafață totală

Ușă (lățime x înălțime)

Material invelitoare

Înălţime la streașină

Panta acoperișului

Calitate si beneficii

Întăriri anti furtună incluse

Structuri rezistente la furtuni pentru toate garajele și depozitele. Construcția va fi mai stabilă la vânturi puternice sau furtuni violente.

Pereții opuși sunt interschimbabili!

Majoritatea caselor noastre au ziduri opuse interschimbabile. Doriți să plasați fereastra din stânga pe partea dreaptă? Nimic mai simplu!


Geam dublu

Pentru toate modelele cu o grosime a peretelui de 44 mm, oferim gratuit ferestre și uși cu geam termopan.

Transport practic

Curierul nostru vă va contacta cu o săptămână înainte de livrare pentru a vă confirma ziua de livrare. Livrarea se face cu camionul cu macaraua.


Vezi toate calitatile

Feronerie inclusa

Asamblarea nu necesită neapărat multe cuie, șuruburi … Feroneria necesara pentru asamblare va fi la dispoziția dumneavoastră într-o pungă de plastic.

Podea inclusa (cu excepția garajelor)

Toate casele și casuțele noastre sunt echipate cu o podea groasă de 20 mm. Doar garajele sunt livrate fără podea.

Fundație de calitate garantată

Grinzile noastre tratate in autoclave de 70 mm x 50 mm oferă o bază solidă,fiind o condiție esențială pentru a garanta longevitatea structurii dvs. Grinzile sunt prevăzute pentru modelele cu podea.

Construim avand grija de natura

Casele noastre sunt realizate cu cherestea din păduri certificate FSC. Achiziționând unul dintre produsele noastre, puteți fi siguri că nicio pădure nu a fost deteriorată.

Structură dublă izolată

Structură din lemn dubla cu izolație interioară.

Atenție

Unele produse pot necesita autorizație de la primăria dumneavoastră. Prin urmare, vă rugăm să întrebați în prealabil la biroul tehnic local. Vă rămânem la dispoziție pentru informații suplimentare despre documentația care trebuie prezentată. Contactați-ne la numărul suprapus!

Garanție și asistență

Geamuri duble gratuite pentru clădiri și mai puternice! Acoperiș și pardoseală cu Nut și Feder inclus pentru rezistență durabilă. Calitate garantată. Pereții opuși sunt interschimbabili. carcasă interioară solidă și robustă pentru un acoperiș mult mai sigur. Încuietori sigure și balamale rezistente Folosim doar sticlă de calitate – fără plastic! Livrare convenabilă, calitate dovedită, servicii atente și utile pentru clienți.

Serviciul pentru clienți este disponibil în fiecare zi de luni până vineri, de la 8:00 la 17:00. Vă garantăm un serviciu complet pentru orice problemă care apare înainte și după livrare. Vom înlocui sau repara orice piese defecte sau lipsă. Dacă aveți îndoieli cu privire la modul de montare a casei dvs., ne puteți contacta oricând și vă vom ajuta să găsiți cea mai bună soluție. Serviciul este complet și la dispoziția dvs. de la acoperiș până la ultimul șurub de înșurubat!

Instrucțiuni de asamblare

Aveți nevoie de ajutor pentru asamblare?
Partenerii noștri de asamblare cu înaltă calificare vor fi bucuroși să instaleze pentru dvs. orice clădire din gama noastră. Vă rugăm să rețineți că prețul instalării este plătibil direct profesioniștilor montanți după finalizarea instalării.

Structurile noastre sunt ușor de asamblat

Toate părțile sunt numerotate secvențial.

Toate piesele sunt marcate cu precizie pentru a facilita identificarea cărei părți aparține.

Livrarea

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.