*Fotografiile și videoclipurile sunt orientative, produs vândut în lemn natural, fără culori. Vă rugăm consultați instrucțiunile de asamblare.

Casuta de camping CRISAN (44 mm) 4×6 m ,24 m²

SKU: AV2341 Categorii: , Etichetă:

CRISAN este o cabană  originală și foarte accesibilă, cu o cameră comună mare menită să combine o bucătărie și un living, precum și o zonă separată de baie. Nu ezitați să profitați și de terasa care adaugă puțin spațiu exterior pentru o experiență magnifică în inima naturii. Forma rotunjită atractivă și ușile duble de intrare completează aspectul tradițional și deschis al modelului. Mai mult, dacă vrei să deschizi o pensiune, această structură va fi ideală! Lăsați acest model frumos să vă facă grădina și viața de zi cu zi puțin mai plăcute

Livrarea in 8-9 saptamani

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.

Pretul include

TVA, grinzi, podea, pereti, usi si ferestre din lemn cu geam simplu cadru, sipci, feronerie.

Montaj

Fiecare etapă de instalare este indicată în mod clar în instrucțiunile de asamblare

10.960,00 

Comandă telefonic
 0734 222 101

 Lasă-ne un mesaj!

10.960,00 

Descriere

Punctele forte ale modelului Casuta de camping CRISAN (44 mm) 4x6 m ,24 m²:
• Cabana este foarte versatilă și serveste în mai multe moduri: ca o casă de oaspeți, o cameră de oaspeți originală sau un loc de camping în grădina.
• Forma rotunjită a structuri este originală și unică.
• Posibilitatea de a alege dintre mai multe dimensiuni deși de a găsi soluția ideală.
• O terasă compactă pentru un loc perfect pentru a petrece momente de relaxare pe un șezlong.
• O cameră comună care oferă 15 m² de spațiu pentru o bucătărie și un living, precum și un dormitor.
• O zonă de baie separată, pentru confortul dumneavoastră.

Îți dorești un loc spațios și multifuncțional pentru a campa în grădina ta sau pur și simplu să te bucuri de timpul liber în stil? Casuta de camping CRISAN (44 mm) 4x6 m ,24 m²  este conceputa pentru toate acestea și pentru multe altele!

Această structură unică realizată din lemn natural de conifere vă va inspira să petreceți mai mult timp cu familia și cu cei dragi în timp ce vă relaxați în camera de zi spațioasă sau afară, pe terasă.

Nu doresti sa o amplasezi pe funatie de beton? Avem solutia, click aici

Desigur, începerea propriei afaceri cu pensiuni este o altă opțiune excelentă, considerand dimensiunea și aspectul convenabil al acestui model.

Pentru detalii si informatii suplimentare, suna-ne!

Acest model exista si cu alte dimensiuni: 6 x 3 m, 5 x 3 m, 4 x 3 m sau 3 x 3 m, pentru detalii click aici


 0734 222 101

Imagini Tehnice

Specificatii

Material

Ușă (lățime x înălțime)

Suprafață acoperiș

Suprafață totală

Dimensiuni ferestre

Înalțime la coamă

Grosime perete

Material de podea

Număr de camere

2

Material invelitoare

Dimensiuni externe

Sageac

Calitate si beneficii

Întăriri anti furtună incluse

Structuri rezistente la furtuni pentru toate garajele și depozitele. Construcția va fi mai stabilă la vânturi puternice sau furtuni violente.

Pereții opuși sunt interschimbabili!

Majoritatea caselor noastre au ziduri opuse interschimbabile. Doriți să plasați fereastra din stânga pe partea dreaptă? Nimic mai simplu!


Geam dublu

Pentru toate modelele cu o grosime a peretelui de 44 mm, oferim gratuit ferestre și uși cu geam termopan.

Transport practic

Curierul nostru vă va contacta cu o săptămână înainte de livrare pentru a vă confirma ziua de livrare. Livrarea se face cu camionul cu macaraua.


Vezi toate calitatile

Feronerie inclusa

Asamblarea nu necesită neapărat multe cuie, șuruburi … Feroneria necesara pentru asamblare va fi la dispoziția dumneavoastră într-o pungă de plastic.

Podea inclusa (cu excepția garajelor)

Toate casele și casuțele noastre sunt echipate cu o podea groasă de 20 mm. Doar garajele sunt livrate fără podea.

Fundație de calitate garantată

Grinzile noastre tratate in autoclave de 70 mm x 50 mm oferă o bază solidă,fiind o condiție esențială pentru a garanta longevitatea structurii dvs. Grinzile sunt prevăzute pentru modelele cu podea.

Construim avand grija de natura

Casele noastre sunt realizate cu cherestea din păduri certificate FSC. Achiziționând unul dintre produsele noastre, puteți fi siguri că nicio pădure nu a fost deteriorată.

Structură dublă izolată

Structură din lemn dubla cu izolație interioară.

Atenție

Unele produse pot necesita autorizație de la primăria dumneavoastră. Prin urmare, vă rugăm să întrebați în prealabil la biroul tehnic local. Vă rămânem la dispoziție pentru informații suplimentare despre documentația care trebuie prezentată. Contactați-ne la numărul suprapus!

Garanție și asistență

Geamuri duble gratuite pentru clădiri și mai puternice! Acoperiș și pardoseală cu Nut și Feder inclus pentru rezistență durabilă. Calitate garantată. Pereții opuși sunt interschimbabili. carcasă interioară solidă și robustă pentru un acoperiș mult mai sigur. Încuietori sigure și balamale rezistente Folosim doar sticlă de calitate – fără plastic! Livrare convenabilă, calitate dovedită, servicii atente și utile pentru clienți.

Serviciul pentru clienți este disponibil în fiecare zi de luni până vineri, de la 8:00 la 17:00. Vă garantăm un serviciu complet pentru orice problemă care apare înainte și după livrare. Vom înlocui sau repara orice piese defecte sau lipsă. Dacă aveți îndoieli cu privire la modul de montare a casei dvs., ne puteți contacta oricând și vă vom ajuta să găsiți cea mai bună soluție. Serviciul este complet și la dispoziția dvs. de la acoperiș până la ultimul șurub de înșurubat!

Instrucțiuni de asamblare

Aveți nevoie de ajutor pentru asamblare?
Partenerii noștri de asamblare cu înaltă calificare vor fi bucuroși să instaleze pentru dvs. orice clădire din gama noastră. Vă rugăm să rețineți că prețul instalării este plătibil direct profesioniștilor montanți după finalizarea instalării.

Structurile noastre sunt ușor de asamblat

Toate părțile sunt numerotate secvențial.

Toate piesele sunt marcate cu precizie pentru a facilita identificarea cărei părți aparține.

Livrarea

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.