*Fotografiile și videoclipurile sunt orientative, produs vândut în lemn natural, fără culori. Vă rugăm consultați instrucțiunile de asamblare.

Casa din lemn CAMPINA 60 mp (44+44 mm)

SKU: AV1539 Categorie: Etichetă:

Video disponibil aici: aici

Campina, perfecta pe tot parcursul anului, mai ales ca este una dintre cele mai mari structuri din gama noastra larga de produse. Proprietatea include o zona de lounge si bucatarie, doua dormitoare si o baie. O achizitie excelenta pentru a va bucura impreuna cu prietenii si familia pe tot parcursul anului.

Livrarea in 8-9 saptamani

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.

Pretul include

TVA, grinzi, podea, pereti, usi si ferestre din lemn cu geam termopan (4/6/4, spatiu aer), cadru, sipci, feronerie si livrare.

Montaj

Fiecare etapă de instalare este indicată în mod clar în instrucțiunile de asamblare

Prețul inițial a fost: 21.376,00 €.Prețul curent este: 19.374,00 €.

Comandă telefonic
 0734 222 102

 Lasă-ne un mesaj!

Prețul inițial a fost: 21.376,00 €.Prețul curent este: 19.374,00 €.

Descriere

Casa din lemn CAMPINA 60 mp (44+44 mm)

Video disponibil aici: https://youtu.be/NL8wFdIN0r0

2 dormitoare, living, hol si baie.

Aspect traditional si compartimentare functionala

Lumina din toate punctele cardinale

Aceasta casa este una dintre cele mai mari case din lemn. Are pereți  dubli și este pregatita pentru materialul izolator preferat de dumneavoastra pentru a asigura un mediu primitor in incinta viitoarei case. Aceasta versiune a modelului Campina are un spatiu destinat pentru a se monta cu izolație completă de 50 mm.

Casă este realizată din lemn de pin nordic cu creștere lentă, care împiedică putrezirea și deformarea lemnului mai mult decât lemnul obișnuit.

Totodata se incadreaza in categoria caselor ce pot avea destinatie de locuinta permanenta sau de casa de vacanta.

Casa din lemn CAMPINA 60 mp (44+44 mm). Mai multe poze reale cu acest model gasiti aici

Acest tip de imobil poate fi folosit pentru a oferi oaspetilor un loc confortabil si relaxant in care sa se bucure de vacanta.

Va invitam sa ne contactati pentru orice informatii, eventuale modificari sau personalizari.

Toate casele noastre vin sub. forma de kit Do it Your self, adica usor de instalat.

Toate piesele ce compun casa din lemn sunt etichetate si numerotate individual, iar manualul de asamblare este lesne de inteles.

Comenzile se fac prin formularul disponibil pe site, telefonic sau pe mail.

Va asteptam la showroom sau contactati-ne telefonic

Avem o gama mare de produse cu acelasi specific, aici puteti vizuliza unele similare.


 0734 222 102

Imagini Tehnice

Specificatii

Dimensiuni ferestre

Înalțime la coamă

,

Grosime perete

Material

Material acoperiș

Material de podea

Număr de camere

Suprafață acoperiș

Suprafață totală

Ușă (lățime x înălțime)

Material invelitoare

Înălţime la streașină

Panta acoperișului

Calitate si beneficii

Întăriri anti furtună incluse

Structuri rezistente la furtuni pentru toate garajele și depozitele. Construcția va fi mai stabilă la vânturi puternice sau furtuni violente.

Pereții opuși sunt interschimbabili!

Majoritatea caselor noastre au ziduri opuse interschimbabile. Doriți să plasați fereastra din stânga pe partea dreaptă? Nimic mai simplu!


Geam dublu

Pentru toate modelele cu o grosime a peretelui de 44 mm, oferim gratuit ferestre și uși cu geam termopan.

Transport practic

Curierul nostru vă va contacta cu o săptămână înainte de livrare pentru a vă confirma ziua de livrare. Livrarea se face cu camionul cu macaraua.


Vezi toate calitatile

Feronerie inclusa

Asamblarea nu necesită neapărat multe cuie, șuruburi … Feroneria necesara pentru asamblare va fi la dispoziția dumneavoastră într-o pungă de plastic.

Podea inclusa (cu excepția garajelor)

Toate casele și casuțele noastre sunt echipate cu o podea groasă de 20 mm. Doar garajele sunt livrate fără podea.

Fundație de calitate garantată

Grinzile noastre tratate in autoclave de 70 mm x 50 mm oferă o bază solidă,fiind o condiție esențială pentru a garanta longevitatea structurii dvs. Grinzile sunt prevăzute pentru modelele cu podea.

Construim avand grija de natura

Casele noastre sunt realizate cu cherestea din păduri certificate FSC. Achiziționând unul dintre produsele noastre, puteți fi siguri că nicio pădure nu a fost deteriorată.

Structură dublă izolată

Structură din lemn dubla cu izolație interioară.

Atenție

Unele produse pot necesita autorizație de la primăria dumneavoastră. Prin urmare, vă rugăm să întrebați în prealabil la biroul tehnic local. Vă rămânem la dispoziție pentru informații suplimentare despre documentația care trebuie prezentată. Contactați-ne la numărul suprapus!

Garanție și asistență

Geamuri duble gratuite pentru clădiri și mai puternice! Acoperiș și pardoseală cu Nut și Feder inclus pentru rezistență durabilă. Calitate garantată. Pereții opuși sunt interschimbabili. carcasă interioară solidă și robustă pentru un acoperiș mult mai sigur. Încuietori sigure și balamale rezistente Folosim doar sticlă de calitate – fără plastic! Livrare convenabilă, calitate dovedită, servicii atente și utile pentru clienți.

Serviciul pentru clienți este disponibil în fiecare zi de luni până vineri, de la 8:00 la 17:00. Vă garantăm un serviciu complet pentru orice problemă care apare înainte și după livrare. Vom înlocui sau repara orice piese defecte sau lipsă. Dacă aveți îndoieli cu privire la modul de montare a casei dvs., ne puteți contacta oricând și vă vom ajuta să găsiți cea mai bună soluție. Serviciul este complet și la dispoziția dvs. de la acoperiș până la ultimul șurub de înșurubat!

Instrucțiuni de asamblare

Aveți nevoie de ajutor pentru asamblare?
Partenerii noștri de asamblare cu înaltă calificare vor fi bucuroși să instaleze pentru dvs. orice clădire din gama noastră. Vă rugăm să rețineți că prețul instalării este plătibil direct profesioniștilor montanți după finalizarea instalării.

Structurile noastre sunt ușor de asamblat

Toate părțile sunt numerotate secvențial.

Toate piesele sunt marcate cu precizie pentru a facilita identificarea cărei părți aparține.

Livrarea

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea articolului, de producție și de logistică. Contactați-ne pentru o estimare.